Stoiximan Super League

Ο «Ice Man» ζεσταίνει τον κόσμο!

Ενθουσιασμός υπάρχει στις τάξεις των οπαδών της ΑΕΚ για τη μεταγραφή του Έιντουρ Γκούντγιονσεν. Ο Ισλανδός επιθετικός αναμένεται, πιθανότατα, το απόγευμα της Δευτέρας (19:00) στην Αθήνα για να υπογράψει διετές συμβόλαιο συνεργασίας. Νέα πνοή για διαρκείας και Supporters μετά τη μεγάλη συμφωνία.

Ενθουσιασμός υπάρχει στις τάξεις των οπαδών της ΑΕΚ για τη μεταγραφή του Έιντουρ Γκούντγιονσεν. Ο Ισλανδός επιθετικός αναμένεται πιθανότατα το απόγευμα της Δευτέρας (19:00) στην Αθήνα για να υπογράψει διετές συμβόλαιο συνεργασίας, αφού πείστηκε από τους ανθρώπους της «Ένωσης» και… έπεισε την οικογένειά του να τον ακολουθήσει στην Ελλάδα.

Το «Ελευθέριος Βενιζέλος» αναμένεται να κιτρινίσει από πλήθος οπαδών της ΑΕΚ, που περιμένουν πώς και πώς τον 32χρονο άσο. Άλλωστε ο Γκούντγιονσεν αποτελεί πιθανότατα το μεγαλύτερο όνομα που φορά τα κιτρινόμαυρα μετά τον Ριβάλντο…

Η έλευση του «Ice Man» ζεσταίνει τον κόσμο της ΑΕΚ, αλλά και τα… ταμεία της ΠΑΕ. Μπορεί το μεγάλο απόκτημα της «Ένωσης» να χρειάστηκε μία μεγάλη οικονομική υπέρβαση για να έρθει στην Αθήνα, αφού για δύο χρόνια θα εισπράξει συνολικά 1,3 εκατ. ευρώ, ωστόσο η κίνηση αυτή είναι ικανή να αλλάξει-πέρα από την αγωνιστική εικόνα της ΑΕΚ-και τα οικονομικά δεδομένα. Από την ώρα που έγινε γνωστή η συμφωνία με τον Γκούντγιονσεν, οι οπαδοί της ΑΕΚ έχουν εκδηλώσει (με τηλεφωνήματα στην ΠΑΕ και μηνύματα στα διαδικτυακά φόρουμ) τεράστιο ενδιαφέρον για την αγορά εισιτηρίων διαρκείας, αλλά και για συμμετοχή στους Supporters.

Και πέρα από την αναμφισβήτητη αγωνιστική αξία του Γκούντγιονσεν, ο Σταύρος Αδαμίδης και οι συνεργάτες του γνώριζαν πως θα χρειαζόταν ένα τέτοιο όνομα για να ενθουσιαστεί ο «παγωμένος» μετά τις αποχωρήσεις βασικών παικτών κόσμος. Αυτός, λοιπόν, ήταν ένας επιπλέον λόγος για να προχωρήσουν στην απόκτηση του Γκούντγιονσεν.

Από τη Δευτέρα, λοιπόν, όταν και θα είναι διαθέσιμα ξανά τα εισιτήρια διαρκείας (μέχρι στιγμής έχουν πωληθεί περίπου 8.000) και θα υπάρχει δυνατότητα εγγραφής στους Supporters (έχουν συγκεντρώσει περίπου 1,5 εκατ. ευρώ), αναμένεται ότι οι φίλαθλοι της ΑΕΚ θα ανταποκριθούν μαζικά, παρά τις μεγάλες οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει η ελληνική κοινωνία.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x