Stoiximan Super League

«Πόρτα» εσείς… γκολ εμείς! (pics/videos)

Τα ονόματα δύο παικτών που η ΑΕΚ διακριτικά τους έχει δείξει την πόρτα της εξόδου ήταν εκείνα που γράφτηκαν στον… πίνακα των σκόρερ του πρώτου προπονητικού διπλού της χρονιάς! Οι Γκερέιρο και Λεονάρντο βρήκαν το δρόμο προς τα δίχτυα στο… παρθενικό δίτερμα της «Ένωσης» στο Τόπλιτσε -όπου ο Μανόλο Χιμένεθ παρέταξε ανάμεικτες (και χρήσιμες για στοιχειώδη μόνο συμπεράσματα) ενδεκάδες.

Τα ονόματα δύο παικτών που η ΑΕΚ διακριτικά τους έχει δείξει την πόρτα της εξόδου ήταν εκείνα που γράφτηκαν στον… πίνακα των σκόρερ του πρώτου προπονητικού διπλού της χρονιάς!

Οι Γκερέιρο και Λεονάρντο βρήκαν το δρόμο προς τα δίχτυα στο… παρθενικό δίτερμα της «Ένωσης» στο Τόπλιτσε -όπου ο Μανόλο Χιμένεθ παρέταξε ανάμεικτες (και χρήσιμες για στοιχειώδη μόνο συμπεράσματα) ενδεκάδες.

Η μια απ’ αυτές, λοιπόν (σε σχηματισμό 4-2-3-1, που μετατρεπόταν και σε 4-4-2) αποτελούνταν από τους Κωνσταντόπουλο, Τσουκαλά-Καράμπελα στα μπακ (δεξιά και αριστερά αντίστοιχα), Κοντοέ-Χέλγκασον δίδυμο στα στόπερ, Κλωναρίδη-Γκέντσογλου στα χαφ, Κάρλος (δεξί χαφ), Κατσέτη (αριστερό χαφ), Λυμπερόπουλο (ως επιτελικό) και τον Νικόλτση στην επίθεση.

Απέναντί της, δε, (σε σχηματισμό 4-4-2 με ρόμβο) παρατάχθηκαν οι Αραμπατζής, Γεωργέας-Εγγλέζου στα μπακ (δεξιά και αριστερά αντίστοιχα), Μανωλάς-Αγκιριμπά δίδυμο στα στόπερ, Καφές (ως αμυντικός χαφ), Λαγός-Σιαλμάς (μέσα αριστερά και μέσα δεξιά αντίστοιχα), Γκερέιρο (ως επιτελικός) και Μπέλεκ-Λεονάρντο στην επίθεση.

Σημειώνεται ότι απόντες ήταν οι Δέλλας, Κάλα, που έκαναν αποκατάσταση και οι Μάκος, Μπουγαΐδης που έκαναν ατομικό (ο μεν λόγω του τραβήγματος στον τετρακέφαλο που υπέστη το πρωί και ο δε λόγω της εγχείρησης που είχε κάνει στους χιαστούς.

Η δεύτερη ομάδα ήταν εκείνη που πήρε τη νίκη με 2-0 (με τα γκολ των Γκερέιρο με ωραίο ψηλοκρεμαστό πλασέ και Λεονάρντο με πέναλτι), ενώ κατά τη διάρκεια του διπλού ο Μανόλο Χιμένεθ πραγματοποίησε αλλαγές -μετατοπίζοντας κάποια στιγμή τον Κάρλος στην επίθεση αντί του Λεονάρντο και περνώντας ως δεξί εξτρέμ τον Μπερνς. Ο Βραζιλιάνος, δε, χρησιμοποιήθηκε λίγο αργότερα και αντί του Λαγού -σε θέση μέσα αριστερά.

Ο Ανδαλουσιανός, πάντως (που διέκοπτε αρκετά συχνά το δίτερμα για να κάνει παρατηρήσεις) εμφανίστηκε ικανοποιημένος γενικά από την πρώτη εικόνα που έδειξαν οι παίκτες του -επιβραβεύοντας αρκετές φορές κάποιους απ’ αυτούς. Από αύριο, δε, ετοιμάζεται να τους βγάλει ακόμα περισσότερο… το λάδι, καθώς (πλην των δύο προπονήσεων) για τις 8 το πρωί έχει κανονίσει και τρέξιμο στο δάσος.



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x