Stoiximan Super League

Προσγειώνεται και…

…την απογειώνει! Ο Εϊντουρ Γκούντγιονσεν «πατάει» Ελλάδα σήμερα το απόγευμα (19.00) για λογαριασμό της ΑΕΚ, και οι οπαδοί της ετοιμάζονται να τον υποδεχθούν με τιμές… αρχηγού κράτους. «Τα πάντα για την ομάδα», είπε ο Ισλανδός επιθετικός στον Σταύρο Αδαμίδη. Ο NOVAΣΠΟΡ FM 94.6 και το www.sport-fm.gr θα σας μεταφέρουν το κλίμα από το αεροδρόμιο.

…την απογειώνει! Ο Εϊντουρ Γκούντγιονσεν «πατάει» Ελλάδα σήμερα το απόγευμα (19.00) για λογαριασμό της ΑΕΚ, και οι οπαδοί της ετοιμάζονται να τον υποδεχθούν με τιμές… αρχηγού κράτους.

Με την πτήση της “Air France”΄μαζί με τον Ισλανδό επιθετικό αναμένεται να έρθουν στην Ελλάδα και οι Άρναρ Γκρέταρσον και Γιώργος Κωνσταντινίδης. Και οι τρεις τους πρόκειται να διαπιστώσουν με τα ίδια τους τα μάτια, τον τρελό ενθουσιασμό που επικρατεί στις τάξεις των οπαδών της Ένωσης από την στιγμή που έμαθαν την ολοκλήρωση της μεταγραφής και που τους μετέφερε τόσες ημέρες ο Σταύρος Αδαμίδης.

«Τα πάντα για την ομάδα»
Ο Ισλανδός άσος εμφανίζεται ενθουσιασμένος από την μεταγραφή του στην ομάδα. Κάτι τέτοιο φάνηκε από τα όσα είπε στους υπεύθυνους της ομάδας, αλλά και στον Σταύρο Αδαμίδη, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε μαζί του, κατά τη διάρκεια δείπνου με τους Γκρέταρσον και Κωνσταντίδη.

«Είναι τιμή μου που θα φορέσω την φανέλα της ΑΕΚ», ήταν τα πρώτα λόγια του Έιντουρ Γκούντγιονσεν. «Υπόσχομαι από την πλευρά μου ότι θα κάνω τα πάντα την ομάδα, για να πετύχουμε τους στόχους μας», κατέληξε ο Ισλανδός.

Το νούμερο…
Αγαπημένο νούμερο του Γκούντογιονσεν είναι το «7». Στην ΑΕΚ, όμως, το νούμερο αυτό είναι κατειλημμένο. Ο Γκερέιρο το είχε επιλέξει από την περσινή σεζόν. Δεν φαίνεται, όμως, να αποτελέσει πρόβλημα. Ο Γκερέιρο δεν υπολογίζεται, αλλά και ενδεχομένως να το παραχωρήσει. Έτσι ο Ισλανδός θα πάρει –εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- το «7».

Έρχεται και… φεύγει!
Ούτε δυο μέρες δεν θα μείνει στην Αθήνα ο Έιντουρ Γκούντγιονσεν! Όχι επειδή θα… μετανιώσει την (τελειωμένη πια) μεταγραφή του στην ΑΕΚ! Αλλά επειδή δεν θέλει να χάσει καθόλου χρόνο, πριν γίνει και εμπράκτως ποδοσφαιριστής της!

Μετά την άφιξη το απόγευμα της Δευτέρας στο «Ελ. Βενιζέλος» (κι εφόσον τη… σκαπουλάρει σώος από την υποδοχή), ο Ισλανδός θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις κι αφού φωτογραφηθεί με τα κιτρινόμαυρα, απ’ την Τετάρτη κιόλας θα τα φοράει στη Σλοβενία!

Ο «Ice Man» -σε συνεννόηση φυσικά με τη διοίκηση- έκρινε ότι δεν υπάρχει… λόγος να χάνεται χρόνος μετά τη μεταγραφή του στην ΑΕΚ. Αφού την ολοκληρώσει, λοιπόν, και επίσημα -περνώντας επιτυχώς τα ιατρικά τεστ, υπογράφοντας τα τελευταία έγγραφα του διετούς συμβολαίου του και παρουσιαζόμενος από την ΠΑΕ- την Τετάρτη προγραμματίστηκε να μεταβεί στο Τόπλιτσε προκειμένου να ενσωματωθεί με την υπόλοιπη αποστολή.

«Ανεβαίνουν» τα διαρκείας!
Από τις πρώτες στιγμές που έγινε γνωστή η απόκτηση του Γκούντγιονσεν, οι οπαδοί της ΑΕΚ άρχισαν να δείχνουν τις προθέσεις τους για το τι πρόκειται να ακολουθήσει…

Από την διοίκηση περιμένουν ο αριθμός των εισιτηρίων διαρκείας να… απογειωθεί σε άλλα επίπεδα. Εδώ και περίπου δύο εβδομάδες είναι κολλημένα στις 5.000 και στη διοίκηση περιμένουν ο αριθμός αυτός να αυξηθεί αρκετά τις επόμενες ημέρες…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x