Stoiximan Super League

«Ευκαιρία ζωής ο Ολυμπιακός»

Ωριμότητα που σπανίζει στην ηλικία του και που θα του χρησιμεύσει στο μέλλον απέδειξε πως διαθέτει ο Γιώργος Βαλεριάνος. Ο νεαρός μπακ άφησε θετικές εντυπώσεις στον Ερνέστο Βαλβέρδε στο Ζέεφελντ, αλλά δεν βιάζεται να βγάλει ο ίδιος συμπεράσματα. «Τι να πω εγώ που ακόμα δεν έχω κάνει τίποτα. Το μόνο που με ενδιαφέρει είναι να δουλέψω. Μου δίνεται μια μεγάλη ευκαιρία στον Ολυμπιακό. Ευκαιρία ζωής… Και δεν πρέπει να την αφήσω να πάει χαμένη», εξήγησε ο 19χρονος σε συνέντευξή του.

Ωριμότητα που σπανίζει στην ηλικία του και που θα του χρησιμεύσει στο μέλλον απέδειξε πως διαθέτει ο Γιώργος Βαλεριάνος.

Ο νεαρός μπακ άφησε θετικές εντυπώσεις στον Ερνέστο Βαλβέρδε στο Ζέεφελντ, αλλά δεν βιάζεται να βγάλει ο ίδιος συμπεράσματα.

«Τι να πω εγώ που ακόμα δεν έχω κάνει τίποτα. Το μόνο που με ενδιαφέρει είναι να δουλέψω. Μου δίνεται μια μεγάλη ευκαιρία στον Ολυμπιακό. Ευκαιρία ζωής… Και δεν πρέπει να την αφήσω να πάει χαμένη», εξήγησε ο 19χρονος σε συνέντευξή του.


Ένα μέρος των όσων δήλωσε στην «ΕΞΕΔΡΑ»:

Για το αν έχει συνειδητοποιήσει την ευκαιρία που του παρουσιάζεται: «Για να σου πω την αλήθεια, μου είναι λίγο δύσκολο, γιατί πραγματικά αυτό που γίνεται με εμένα αυτήν την εποχή είναι μοναδικό. Από την ομάδα των Νέων του Ολυμπιακού βρίσκομαι στην επαγγελματική και μου παρουσιάζεται μια μεγάλη ευκαιρία για να παίξω ποδόσφαιρο. Και πού; Στην ομάδα που έχουν όνειρο όλα τα παιδιά, δηλαδή να φορέσουν αυτήν τη φανέλα. Μερικές φορές κάθομαι και τα σκέφτομαι και κάνω μεγάλη προσπάθεια για να το συνειδητοποιήσω. Μου δίνεται μια μεγάλη ευκαιρία. Η ευκαιρία της ζωής μου θα έλεγα και δεν πρέπει να την αφήσω να πάει χαμένη».

Για το αν πιστεύει ότι θα ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του Ολυμπιακού; «Ο χρόνος θα το δείξει και δεν είμαι εγώ αυτός που θα το κρίνω. Υπάρχει ο προπονητής και είμαστε τυχεροί που δουλεύουμε με τον κύριο Βαλβέρδε. Όπως είμαι και τυχερός που έχω δίπλα μου τέτοιους παίκτες υψηλού επιπέδου και έχω να πάρω πολλά από αυτούς, σε ό,τι αφορά τη συμπεριφορά μου και μέσα στο γήπεδο, αλλά και έξω. Όλα παίζουν ρόλο. Θα σου πω ένα παράδειγμα. Δεν μου αρέσουν οι συνεντεύξεις και πιστεύω ότι αυτήν τη στιγμή δεν είναι η ώρα για τέτοια. Τι να πω εγώ που ακόμα δεν έχω κάνει τίποτα. Όμως, ξέρω ότι και αυτό είναι μέσα στις υποχρεώσεις του παίκτη και θα πρέπει να εξοικειώνομαι σιγά σιγά με την ιδέα ότι είμαι παίκτης του Ολυμπιακού. Θέλω να κρατήσω χαμηλούς τόνους και το μόνο που με ενδιαφέρει είναι να δουλεύω και να τα δίνω όλα».

Για το αν μπορεί να εξελιχθεί στον νέο… Γεωργάτο: «Το μόνο που ξέρω εγώ είναι ότι μακάρι να φτάσω το επίπεδο του Γρηγόρη και να πετύχω όσα και αυτός στον Ολυμπιακό και το ελληνικό ποδόσφαιρο. Ηταν μεγάλος παίκτης και έκανε σπουδαία καριέρα. Από εκεί και πέρα, δεν ακούω και δεν λέω τίποτα. Συνεχίζω να δουλεύω και να περιμένω τις ευκαιρίες που θα μου δώσει ο προπονητής μου. Έχω βάλει έναν στόχο και θα κάνω τα πάντα για να τον πετύχω».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x