Stoiximan Super League

«Όλα μπορούν να γίνουν»

Την άποψη πως οι πιθανότητες πρόκρισης είναι μοιρασμένες και όλα μπορούν να συμβούν εξέφρασαν οι ποδοσφαιριστές της Οντένσε, Πίτερ Ουτάκα και Ερίκ Τζεμπά Τζεμπά. Παραδέχτηκαν πως ο Παναθηναϊκός είναι φαβορί μετά το 1-1 στην πρώτη αναμέτρηση, όμως στο ποδόσφαιρο τα πάντα είναι ανοιχτά.

Την άποψη πως οι πιθανότητες πρόκρισης είναι μοιρασμένες και όλα μπορούν να συμβούν εξέφρασαν οι ποδοσφαιριστές της Οντένσε, Πίτερ Ουτάκα και Ερίκ Τζεμπά Τζεμπά.

Παραδέχτηκαν πως ο Παναθηναϊκός είναι φαβορί μετά το 1-1 στην πρώτη αναμέτρηση, όμως στο ποδόσφαιρο τα πάντα είναι ανοιχτά.

Οι δηλώσεις των δύο ποδοσφαιριστών στη Νova:

Ο Πίτερ Ουτάκα χαρακτήρισε τελικό την αναμέτρηση και εμφανίστηκε αισιόδοξος:

«Είναι σπουδαία μέρα για εμάς και για τον Παναθηναϊκό. Πιστεύω ότι ακόμα είναι μοιρασμένες οι πιθανότητες πρόκρισης, ποδόσφαιρο είναι και όλα μπορούν να συμβούν. Το λάθος τους θα είναι να μας υποτιμήσουνε, γιατί αυτό μπορεί να πάει άσχημα για την ομάδα τους. Τους σεβόμαστε, είναι ένας μεγάλος ποδοσφαιρικός σύλλογος και είναι σαν τελικός για μας, αν δεν κερδίσουμε θα αποκλειστούμε. Ο Παναθηναϊκός είναι το φαβορί έχει τις περισσότερες πιθανότητες, όμως στο ποδόσφαιρο όλα μπορούν να γίνουν».

Για το αν έχει διαπιστώσει αδυναμίες στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού:

«Ναι αλλά δεν θα σας τις πω, δεν πιστεύω ότι έχουν μεγάλες αδυναμίες, είναι ένα συμπαγές σύνολο, ωστόσο ως επιθετικός πρέπει να βρω το δρόμο με τα αντίπαλα δίχτυα. Θα κάνω ότι μπορώ για να σκοράρω απέναντι στον Παναθηναϊκό».

Από την πλευρά του, ο Τζεμπά Τζεμπά, τόνισε ότι η ομάδα του πρέπει να αγωνιστεί με τον ίδιο τρόπο:

«Είναι ένα πανέμορφο γήπεδο το Ολυμπιακό Στάδιο και θα γίνει ένα σπουδαίο παιχνίδι. Ελπίζουμε να επανακτήσουμε το αβαντάζ αν και είναι πολύ δύσκολο, όμως είναι ποδόσφαιρο και όλα μπορούν να συμβούν σε 90 λεπτά ή και περισσότερο. Χρειάζεται να ακολουθήσουμε το ίδιο πλάνο με τον προηγούμενο αγώνα και θα δούμε τι θα γίνει. Θα είναι δύσκολο, έχει ζέστη και χρειάζεται να είμαστε συγκεντρωμένοι και έτοιμοι για να παλέψουμε».

Στη συνέχεια ανέφερε ότι αποτελεί πλεονέκτημα για την Όντεσε, ότι έχει δώσει περισσότερα επίσημα παιχνίδια:

«Είναι ένα μικρό αβάνταζ όμως στο ποδόσφαιρο όλα μπορούν να αλλάξουν ξαφνικά. Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα όλα μπορούν να αλλάξουν, μου έχει συμβεί ξανά στο παρελθόν. Έχω παίξει πολλές φορές απέναντι στον Παναθηναϊκό, έχουνε σπουδαία ομάδα, σπουδαίους ποδοσφαιριστές και αύριο θα δούμε τι θα γίνει, ελπίζω να γίνει ένας σπουδαίος αγώνας. Σε ένα όμορφο γήπεδο μπροστά σε σπουδαίους οπαδούς».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x