Stoiximan Super League

Τα κεφάλια μέσα...

Η ήττα με σκορ από την Οντένσε, η οποία σήμανε τον αποκλεισμό από τη συνέχεια του Champions League, αναγκάζει πλέον άπαντες στον Παναθηναϊκό να στρωθούν στη δουλειά για να παρουσιάσουν ένα καλύτερο σύνολο στη συνέχεια. Μεταγραφικά μάλιστα χρειάζεται ενίσχυση και σε πρώτο πλάνο παραμένει η απόκτηση του Κάστρο, η οποία όμως για να συμβεί θα πρέπει να πωληθεί ένας εκ των Μπουμσόνγκ, Σεϊταρίδη, Πλεσί.

Η ήττα με σκορ 4-3 από την Οντένσε, η οποία σήμανε τον αποκλεισμό από τη συνέχεια του Champions League αναγκάζει πλέον άπαντες στον Παναθηναϊκό να στρωθούν στη δουλειά για να παρουσιάσουν ένα καλύτερο σύνολο στη συνέχεια.

Μεταγραφικά μάλιστα η ομάδα χρειάζεται ενίσχυση και σε πρώτο πλάνο παραμένει η απόκτηση του Κάστρο, η οποία όμως για να συμβεί θα πρέπει να πωληθεί ένας εκ των Μπουμσόνγκ, Σεϊταρίδη ή Πλεσί.

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα, ωστόσο, έχει πάρει στα χέρια του την υπόθεση και σύμφωνα με τη Sportday έχει πείσει τον επιθετικό της Πόρτο να τον περιμένει και να έρθει τελικώς στην Ελλάδα.

Τη λύση για την απόκτηση του Πορτογάλου φορ θα δώσει ο Πλεσί, για τον οποίο υπάρχει ενδιαφέρον από ομάδες του εξωτερικού, κυρίως από την Αγγλία. Μπορεί στη Λέστερ να μην κατάφερε να πείσει τον Σβεν Γκόραν Έρικσον να τον πάρει στην ομάδα του, ωστόσο, η «μπογιά» του φαίνεται πως περνάει ακόμα. Ο δανεισμός του Πλεσί θα εξοικονομήσει τις 350.000 ευρώ που παίρνει ετησίως από τους «πράσινους», ποσό που θα διατεθεί άμεσα για τη συμφωνία με τον Κάστρο.

Από εκεί και πέρα, «ανοιχτό» παραμένει το ενδεχόμενο απόκτησης του Λευτέρη Σακελλαρίου από τον ΠΑΟΚ. Στο «τριφύλλι» δεν είναι αρνητικοί στην περίπτωση του Έλληνα μπακ, ως αναπληρωματικού του Σπυρόπουλου στο αριστερό άκρο της άμυνας. Ο παίκτης του «Δικεφάλου του Βορρά» έχει προταθεί, αλλά για να προχωρήσει το όλο θέμα θα πρέπει να συμβούν δύο πράγματα. Πρώτον, να δώσει την έγκρισή του ο Ζεσουάλδο Φερέιρα και δεύτερον, να μείνει ελεύθερος ο Σακελλαρίου από τους Θεσσαλονικείς.

Σε μία εβδομάδα ο Βιτόλο

Σε καλή κατάσταση, αλλά λίγο πίσω ακόμα από πλευράς φυσικής κατάστασης βρίσκεται ο Βίκτορ Βιτόλο. Ο Ισπανός μέσος θα θέσει άμεσα τις υπηρεσίες του στη διάθεση του Φερέιρα, λύνοντάς του τα χέρια, στο χώρο της μεσαίας γραμμής. «Είμαι πολύ χαρούμενος και ανυπόμονος να παίξω. Βρίσκομαι σε πολύ καλή κατάσταση και χρειάζομαι ακόμα μία εβδομάδα για να είμαι απολύτως έτοιμος. Προπονούμαι κανονικά και σύντομα θα είμαι σε θέση να βοηθήσω την ομάδα» τόνισε ο χαφ του Παναθηναϊκού.

Πάει για Πέμπτη το ΔΣ

Αύριο το απόγευμα είναι το πιθανότερο να συνεδριάσει το νέο διοικητικό συμβούλιο του Παναθηναϊκού, όπως αυτό προέκυψε από τη γενική συνέλευση της Τρίτης, χωρίς όμως να είναι σίγουρο, λόγω της απουσίας από την Αθήνα αρκετών μελών του. Η πρώτη αρμοδιότητα του νέου συμβουλίου είναι να βγάλει τη νέα διοικούσα επιτροπή, την οποία αποτελούσαν οι Δημήτρης Γόντικας, Αδαμάντιος Πολέμης, Παναγιώτης Δάβαρης, Γιώργος Σπηλιωτόπουλος. Από αυτούς, μόνο ο Πολέμης αναμένεται να αντικατασταθεί και μάλιστα από τον γιο του, Λεωνίδα, ενώ για τη θέση των αντιπροέδρων φαβορί είναι οι Δάβαρης και Θανάσης Γιαννακόπουλος.


Νίκος Μάρκου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x