Stoiximan Super League

«Απαιτούμε λυσσαλέα πάλη»

Να καταθέσουν και την ψυχή τους στο γήπεδο με στόχο να ανατρέψουν το 3-0 απέναντι στη Μακάμπι Τελ Αβίβ απαίτησε από τους παίκτες του Παναθηναϊκού ο Δημήτρης Γόντικας. «Απαιτούμε λυσσαλέα πάλη και κατάθεση ψυχής. Δεν υστερείτε σε ποιότητα, αλλά πρέπει να φανείτε ομάδα», τόνισε ο πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής στους παίκτες. Φουλ επίθεση ετοιμάζει ο Φερέιρα. .

Να καταθέσουν και την ψυχή τους στο γήπεδο με στόχο να ανατρέψουν το 3-0 απέναντι στη Μακάμπι Τελ Αβίβ απαίτησε από τους παίκτες του Παναθηναϊκού ο Δημήτρης Γόντικας. Ο πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής της ΠΑΕ πέρασε από τις εγκαταστάσεις της Παιανίας και ζήτησε πάθος και ομαδικότητα από την ομάδα εκφράζοντας την εμπιστοσύνη του στην ποιότητά της.

«Απαιτούμε λυσσαλέα πάλη και κατάθεση ψυχής, να φανεί πως υπάρχει θέληση και προσπάθεια. Δεν υστερείτε σε ποιότητα, αλλά πρέπει να είστε ομάδα στο γήπεδο. Ομάδα που θέλει να πάρει την πρόκριση και να προσπαθήσετε με όλες σας τις δυνάμεις να την πάρετε», τόνισε μεταξύ άλλων ο Δημήτρης Γόντικας στους ποδοσφαιριστές του «τριφυλλιού».

Φουλ επίθεση ετοιμάζει ο Φερέιρα

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα ετοιμάζει φουλ επίθεση για τη ρεβάνς της Πέμπτης με στόχο την ανατροπή του 3-0. Στην προπόνηση της Δευτέρας ο Πορτογάλος προπονητής δοκίμασε σχήμα με μοναδικό αμυντικό χαφ τον Κατσουράνη, εσωτερικούς μέσους τους Νίνη και Ζέκα και επιθετική τριπλέτα τους Λέτο, Κουίνσι και Τοτσέ. Την τετράδα της άμυνας θα αποτελέσουν εκτός απροόπτου οι Βύντρα, Σπυρόπουλος, Μπουμσόνγκ και Καντέ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x