Stoiximan Super League

Κάτι η πρεμιέρα, κάτι τα δοκάρια…

…οδήγησαν ΠΑΣ και Άρη σε ένα «άνοστο» 0-0 στους Ζωσιμάδες στην 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας. Το άγχος για καλό ξεκίνημα στο νέο πρωτάθλημα και η διπλή απίστευτη ευκαιρία του Άρη, με τους Τόχα και Καπετάνο να σημαδεύουν το ίδιο δοκάρι του Φέγκρους, δεν επέτρεψαν στις δύο ομάδες να φτάσουν στο γκολ. Δικαιολογημένα διαμαρτυρήθηκαν οι «κίτρινοι» για πέναλτι στο τέταρτο λεπτό.

…οδήγησαν ΠΑΣ και Άρη σε ένα «άνοστο» 0-0 στους Ζωσιμάδες στην 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας.

Το άγχος για καλό ξεκίνημα στο νέο πρωτάθλημα και η διπλή απίστευτη ευκαιρία του Άρη, με τους Τόχα και Καπετάνο να σημαδεύουν το ίδιο δοκάρι του Φέγκρους δεν επέτρεψαν στις δύο ομάδες να φτάσουν στο γκολ.

Δικαιολογημένα διαμαρτυρήθηκαν οι «κίτρινοι», για πέναλτι στο τέταρτο λεπτό, σε μαρκάρισμα του Κώτσιου στο Νέτο.



Αποφασισμένος να πάρει τη νίκη μπήκε στην αναμέτρηση ο Άρης. Η ομάδα του Σάκη Τσιώλη, ξεκίνησε με διάταξη 4-4-2 και από τα πρώτα λεπτά πήρε τον έλεγχο της αναμέτρησης. Με κινητήριο μοχλό το Νετό και τους Σολτάνι, Καστίγιο να ταλαιπωρούν τους αμυντικούς του ΠΑΣ, οι φιλοξενούμενοι είχαν δημιουργήσει ήδη με τη συμπλήρωση πέντε λεπτών τρείς σημαντικές στιγμές.

Στο τέταρτο λεπτό, ο Νέτο, μπήκε στην περιοχή του Φέγκρους, ο Κώτσιος φάνηκε να τον ανατρέπει λανθασμένα ο διαιτητής δεν υπέδειξε την παράβαση. Οι παίκτες του Άρη συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό με τον Καστίγιο να μην μπορεί σε δύο στιγμές να δώσει προβάδισμα.

Ο ΠΑΣ στη συνέχεια προσπάθησε να κυκλοφορήσει την μπάλα και ισορρόπησε το παιχνίδι χωρίς να μπορεί, όμως να δημιουργήσει επικίνδυνες καταστάσεις μπροστά από την εστία του Σηφάκη. Το κυριότερο πρόβλημα, ήταν ότι δεν υπήρχε καλή συνεργασία μεταξύ των ποδοσφαιριστών του κέντρου, με αποτέλεσμα να επιτίθεται μόνον με μακρινές πάσες που δεν δημιουργούσαν πρόβλημα στην άμυνα του Άρη.

Στα τελευταία δέκα λεπτά του πρώτου μέρους και πάλι οι παίκτες του Τσιώλη απέκτησαν τον πλήρη έλεγχο και θα μπορούσαν να πάρουν το προβάδισμα στο 38΄, όταν ο Τόχα και εν συνέχεια ο Καπετάνος σημάδεψαν το δοκάρι του Φέγκρους στην σημαντικότερη ευκαιρία της αναμέτρησης.

Χωρίς αλλαγές ξεκίνησαν το δεύτερο μέρος οι δύο ομάδες, με τον ΠΑΣ Γιάννινα να ελέγχει το χώρο του κέντρου και να δημιουργεί κάποιες ευκαιρίες. Η άνοδος των γηπεδούχων οφείλεται κατά κύριο λόγο στους Κεϊτά και Λίλα. Για 20 λεπτά, η ομάδα του Ντεμόλ κατάφερε να κυκλοφορήσει καλύτερα την μπάλα, χωρίς να έχει σωστές επιλογές στην τελική προσπάθεια. Το παιχνίδι στα τελευταία του λεπτά δεν είχε να επιδείξει κάτι ιδιαίτερο με το 0-0 να έρχεται φυσιολογικά.

Ο Ζαουάντ Ζαϊρί, πραγματοποίησε την πρώτη του συμμετοχή και έδειξε ότι θα χρειαστεί χρόνο για να προσαρμοστεί και να βρει το ρυθμό του.

Δείτε εδώ το φιλμ του αγώνα



ΠΑΣ Γιάννινα (Στεφάν Ντεμόλ): Φεγκρούς, Πάντος, Μπουζίντ, Κώτσιος, Βάντερσον, Πατσατζόγλου, Κεϊτά (86' Τζημόπουλος), Λίλα, Ντε Βισέντι (81' Ζαϊρί), Μπακαγιόκο, Τζάνης (66΄Γεωργίου)

Στον πάγκο: Κηπουρός, Μιχαήλ, Ανδράλας, Βίλα

Άρης (Σάκης Τσιώλης): Σηφάκης, Βανγκέλι, Λαζαρίδης, Ντίκο, Μίσελ, Φατί, Τόχα (61΄Αγγελούδης), Νέτο, Καπετάνος, Σολτάνι, Καστίγιο (90' Παπαστεριανός)

Στον πάγκο: Διούδης, Παπαζαχαρίας, Γιαννιώτας, Κοτσώνης, Πρίττας

Διαιτητής: Σταύρος Τριτσώνης

Βοηθοί: Πέτρος Τρύφων(Δράμα), Αλέξανδρος Γρεβένης (Χαλκιδική).

Γήπεδο: Εθνικό Στάδιο «Ζωσιμάδες»



Αλέξανδρος Πιπεριάς

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x