Stoiximan Super League

Λοβέρδος: «Θα είμαστε αμείλικτοι με τη βία»

Την έντονη αντίδραση του Ανδρέα Λοβέρδου προκάλεσαν τα επεισόδια που έλαβαν χώρα στο Πετράλωνα, μεταξύ οπαδών του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού. Ο Υπουργός Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης τόνισε πως η Πολιτεία θα πρέπει να είναι αμείλικτη με τη βία και τους προαγωγούς της.

Την έντονη αντίδραση του Ανδρέα Λοβέρδου προκάλεσαν τα επεισόδια που έλαβαν χώρα στο Πετράλωνα, μεταξύ οπαδών του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού.

Ο Υπουργός Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης τόνισε πως η Πολιτεία θα πρέπει να είναι αμείλικτη με τη βία και τους προαγωγούς της.

«Είναι αδιανόητο να γίνονται αιματηρά επεισόδια, ανά τακτά χρονικά διαστήματα, εντός και εκτός των γηπέδων, που μόνο σε ευρωπαϊκή χώρα δεν παραπέμπουν. Για άλλη μία φορά παραλίγο να θρηνήσουμε θύματα. Κανείς δεν θα ήθελε αυτή τη στιγμή να βρίσκεται στη θέση που βρίσκονται οι οικογένειες των τραυματιών. Απευθύνω έκκληση σε όλο τον κόσμο του αθλητισμού, στους παράγοντες, φιλάθλους και στα ΜΜΕ για το σημερινό περιστατικό. Ως Πολιτεία θα πρέπει να είμαστε αμείλικτοι με τη βία και τους προαγωγούς της», ήταν η δήλωση του Ανδρέα Λοβέρδου για τα σοβαρά επεισόδια στο Πετράλωνα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x