Stoiximan Super League

Ανεβαίνουν... επίπεδο οι «ερυθρόλευκοι»

Με τους Ριέρα, Τζεμπούρ και Μέλμπεργκ να ανεβάζουν ρυθμούς και να ετοιμάζονται να επανενταχθούν πλήρως, συνεχίστηκαν οι προπονήσεις στον Ολυμπιακό. Ατομικό ο Μοντεστό, φυσικοθεραπεία για τον Ιμπαγάσα. Και μεταγραφικά όμως, ανεβαίνουν οι ρυθμοί στον Πειραιά! Έρχεται Ελλάδα και παρουσιάζεται την Τετάρτη ο Ορμπάιθ. Κινητικότητα στο θέμα επιθετικού.

Με τους Ριέρα, Τζεμπούρ και Μέλμπεργκ να ανεβάζουν ρυθμούς και να ετοιμάζονται να επανενταχθούν πλήρως, συνεχίστηκαν οι προπονήσεις στον Ολυμπιακό. Ατομικό ο Μοντεστό, φυσικοθεραπεία για τον Ιμπαγάσα.

Στην προπόνηση της Τρίτης δεν πήρε μέρος ο Φραν Γέστε, ο οποίος απουσίασε καθώς είχε εξασφαλίσει άδεια για προσωπικούς λόγους.

Οι Άλμπερτ Ριέρα, Ραφίκ Τζεμπούρ και Όλοφ Μέλμπεργκ ακολούθησαν τόσο το πρωί, όσο και το απόγευμα έντονα ατομικά προγράμματα προπόνησης στο γήπεδο. Οι τρεις ποδοσφαιριστές που προέρχονται από τραυματισμούς, ανέβασαν ρυθμούς εκγύμνασής και η πορεία αποκατάστασής του βαίνει πολύ καλά. Σύντομα αναμένεται να επανενταχθούν στις κανονικές προπονήσεις της ομάδας.

Ο Μοντεστό ακολούθησε, για προληπτικούς λόγους, πρόγραμμα ατομικής προπόνησης στο γήπεδο, ενώ ο Ιμπαγάσα συνέχισε το πρόγραμμα φυσικοθεραπείας που ακολουθεί.

Και Ορμπάιθ... έχω

Η συμφωνία για τον Πάμπλο Ορμάιθ ανακοινώθηκε και επίσημα από το σάιτ της Μπιλμπάο.

Ο 32χρονος μέσος της Μπιλμπάο τα βρήκε σε όλα με την διοίκηση των Πειραιωτών και μέσα στις επόμενες ώρες θα έρθει στην Ελλάδα προκειμένου να περάσει ιατρικές εξετάσεις. Σε περίπτωση που αυτές είναι εντάξει, τότε ο παίκτης θα υπογράψει και θα αντικαταστήσει τον Μοϊσές Ουρτάδο ο οποίος θα συνεχίσει κατά πάσα πιθανότητα στην Γρανάδα.

Ο Ορμπάιθ αποτελεί προσωπική επιλογή του Ερνέστο Βαλβέρδε που επιθυμούσε διακαώς την απόκτηση του συγκεκριμένου παίκτη ώστε να ενισχύσει ακόμα περισσότερο την μεσαία γραμμή του Ολυμπιακού.

Έρχεται και επιθετικός;

Από εκεί και πέρα, με τον Βάσκο οι «ερυθρόλευκοι» φτάνουν τις 12 μεταγραφές αλλά δεν αποκλείεται να υπάρξει και συνέχεια. Οι προτάσεις για επιθετικό φτάνουν συνεχώς στα γραφεία της ΠΑΕ αλλά για την ώρα το αν θα αποκτηθεί ακόμα ένας στράικερ, δεν μπορεί να το πει κανείς με σιγουριά.

Οι Ιταλοί γράφουν πως ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για τον Ρολάντο Μπιάνκι της Τορίνο. Οι Πειραιώτες φέρονται να θέλουν τον παίκτη ως δανεικό με οψιόν αγοράς το επόμενο καλοκαίρι. Με τη φόρα πάντως, που έχουν πάρει σε ότι αφορά τις μεταγραφές στον Πειραιά, δεν αποκλείεται να πάνε και για ακόμη μεγαλύτερα ψάρια και σίγουρα θα πρέπει οι φίλοι της ομάδας να είναι στην... πρίζα μέχρι την τελευταία στιγμή.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x