Stoiximan Super League

Ορμπάιθ και… κλείσαμε(;)

Κι ενώ η αντίστροφη μέτρηση για τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου ξεκίνησε, ο Ολυμπιακός τονίζει ότι δεν θα αποκτηθεί -τελικά- επιθετικός, αφήνοντας, ωστόσο, έστω ένα… μικρό παραθυράκι ανοιχτό. «Δεν προχώρησε του Ζινιάκ», ξεκαθαρίζουν στο λιμάνι, την ώρα που ο Ορμπάιθ ηρθε στην Ελλάδα και μένει να δούμε αν θα είναι και η τελευταία κίνηση (δωδέκατη) των «ερυθρόλευκων»… Κλεινει στη Σταντάρ Λιέγης ο Νέμεθ.

Κι ενώ η αντίστροφη μέτρηση για τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου ξεκίνησε, ο Ολυμπιακός τονίζει ότι δεν θα αποκτηθεί -τελικά- επιθετικός, αφήνοντας, ωστόσο, έστω ένα… μικρό παραθυράκι ανοιχτό, αν προκύψει κάτι εξαιρετικό.

«Δεν προχώρησε του Ζινιάκ», ξεκαθαρίζουν στο λιμάνι, την ώρα που ο Ορμπάιθ ηρθε στην Ελλάδα και μένει να δούμε αν θα είναι και η τελευταία κίνηση (δωδέκατη) των «ερυθρόλευκων»…

Η συμφωνία για τον 32χρονο μέσο ανακοινώθηκε -θυμίζουμε- νωρίτερα από την επίσημη ιστοσελίδα της Μπιλμπάο.

Ο Ορμπάιθ τα βρήκε σε όλα με τους διοικούντες την πειραιώτικη ΠΑΕ και τα ξημερωματα της Τεταρτης εφτασε στη χώρα μας, προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να βάλει την… τζίφρα του στο συμβόλαιό του, αντικαθιστώντας, έτσι, τον Ουρτάδο, ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του (κατά πάσα πιθανότητα) στη Γρανάδα.

Ο παίκτης αποτελεί προσωπική επιλογή του Ερνέστο Βαλβέρδε, που επιθυμούσε διακαώς να τον δει να φοράει τα ερυθρόλευκα.

Αναφορικά με το θέμα του επιθετικού, (ειδικά) τις τελευταίες μέρες οι προτάσεις… έπεφταν βροχή στα γραφεία του Ολυμπιακού. Περισσότερο έντονα, δε, ακούστηκε το όνομα του Αντρέ Πιερ Ζινιάκ, η περίπτωση του οποίου, ωστόσο, όπως προείπαμε, δεν προχώρησε.

Στο λιμάνι τονίζουν ότι, πλέον, δεν κοιτούν -ούτε ψάχνουν- επιθετικό, αλλά ας περιμένουμε να πέσει και τυπικά η αυλαία στη μεταγραφική περίοδο. Τα μεσάνυχτα της Τετάρτης, δηλαδή…

Τέλος, ο Κρίστιαν Νέμεθ θα συνεχίσει την καριέρα του στη βελγική Σταντάρ Λιέγης, όπου τον παραχώρησε με τη μορφή δανεισμού ο Ολυμπιακός, για τον επόμενο ένα χρόνο.

Έτσι, μετά τους Ρόμενταλ και Νικλητσιώτη (σύντομα και Ουρτάδο), ήταν η ώρα του Ούγγρου επιθετικού για να αποχωρήσει.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x