Stoiximan Super League

Γκούμας: «Ο Τζίγκερ δεν ήταν λαμόγιο…»

Δυσοίωνο προβλέπει το μέλλον του Παναθηναϊκού χωρίς την οικογένεια Βαρδινογιάννη στο τιμόνι του ο Γιάννης Γκούμας. Ο παλαίμαχος αρχηγός των «πρασίνων», σε συνέντευξη που παραχώρησε στο www.sport-fm.gr, ισχυρίστηκε πως «στο ποδόσφαιρο κυριαρχούν τα λαμόγια και ο Τζίγκερ δεν είναι ένας από αυτούς. Αργά ή γρήγορα θα αποχωρούσε…».

Δυσοίωνο προβλέπει το μέλλον του Παναθηναϊκού χωρίς την οικογένεια Βαρδινογιάννη στο τιμόνι του ο Γιάννης Γκούμας.

Ο παλαίμαχος αρχηγός των «πρασίνων», σε συνέντευξη που παραχώρησε στο www.sport-fm.gr, ισχυρίστηκε πως «στο ποδόσφαιρο κυριαρχούν τα λαμόγια και ο Τζίγκερ δεν είναι ένας από αυτούς. Αργά ή γρήγορα θα αποχωρούσε…».

Συνέντευξη στον Κώστα Τσούγκο

Ο Γιάννης Γκούμας ήταν ένας από τους ανθρώπους που ευχαρίστησε ο Γιάννης Βαρδινογιάννης στη σημερινή "αποχαιρετιστήρια" Συνέντευξη Τύπου.

«Θέλω κι εγώ από την πλευρά μου να ευχαριστήσω τόσο τον Τζίγκερ όσο και την οικογένεια Βαρδινογιάννη. Είναι μεγάλη απώλεια για τον Παναθηναϊκό η φυγή του και μεγάλο πλήγμα. Η οικογένεια Βαρδινογιάννη προσέφερε πάρα πολλά στον Παναθηναϊκό και συνέδεσε το όνομα της με τεράστιες επιτυχίες σε Ελλάδα και Ευρώπη».

Ερωτηθείς για το «αύριο» του συλλόγου, είπε: «Πολύ δύσκολα θα βρεθεί κάποιος ιδιοκτήτης που θα μπορεί να προσφέρει τόσα πολλά, όσα η οικογένεια Βαρδινογιάννη. Πραγματικά, με λυπούν οι τελευταίες εξελίξεις στον Παναθηναϊκό και νομίζω ότι τη λύση μόνο η οικογένεια Βαρδινογιάννη θα μπορούσε να τη δώσει σε αυτή τη συγκυρία. Η αποχώρηση του Τζίγκερ πάει την ομάδα πολλά χιλιόμετρα πίσω».

Η δυσφορία του κόσμου και οι αντιδράσεις του προς το πρόσωπο του Τζίγκερ ήταν έντονες τόσο στο διάστημα που ο Γιάννης Γκούμας ήταν εν ενεργεία ποδοσφαιριστής όσο και μετά όταν κρέμασε τα παπούτσια του. Για τα λάθη που έκανε ο Γιάννης Βαρδινογιάννης στο τιμόνι των «πρασίνων» και οδήγησαν τον κόσμο σε ακρότητες, παραδέχτηκε πως:

«Σίγουρα έγιναν κάποια λάθη. Όλοι κάνουμε λάθη. Αυτά όμως, στην περίπτωση του Τζίγκερ ήταν λιγότερα από τα σωστά. Ο κόσμος ήθελε αποτελέσματα άμεσα και πολλές φορές έκρινε άδικα τον Τζίγκερ. Τυφλωνόταν από το πάθος του και οδηγούνταν σε ακραίες συμπεριφορές. Αυτό όμως που πιστεύω εγώ είναι ότι ο Τζίγκερ έπρεπε να κριθεί από τον κόσμο για τη συνολική του παρουσία».

Ο Γιάννης Γκούμας αποτέλεσε παρελθόν για τον Παναθηναϊκό όταν η πολυμετοχικότητα ήταν στα... φόρτε της. Δεν θα γινόταν λοιπόν να μη του ζητηθεί ένα σχόλιο για εκείνη την εποχή…

«Παρά το γεγονός ότι οι περισσότεροι εκείνη την περίοδο αντιμετώπιζαν θετικά την πολυμετοχικότητα, εγώ είχα προβληματιστεί. Πίστευα ότι όπου λαλούν πολλοί κοκόροι αργεί να ξημερώσει. Η πολυμετοχικότητα ήταν η καταστροφή του Παναθηναϊκού».

Ο Γιάννης Βαρδινογιάννης κατηγορήθηκε από πολλούς ότι ήταν πολύ ανεκτικός στα… κακώς κείμενα του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ο παλαίμαχος αμυντικός, γι’ αυτό το γεγονός, δεν δίστασε να πει πως:

«Είναι γνωστό πως στο ποδόσφαιρο κυριαρχούν τα λαμόγια. Ο Γιάννης Βαρδινογιάννης δεν ήταν ένας από αυτούς. Εξαιτίας αυτού του γεγονότος σιχάθηκε και απογοητεύτηκε από αυτόν τον χώρο. Δεν μπορούσε να ρίξει το επίπεδό του τόσο χαμηλά».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x