Stoiximan Super League

Στον Ολυμπιακό δεν κάνει, ε;

Ο MVP του www.sport-fm.gr για το Άρης - Ατρόμητος 0-1: Το πρώτο πράγμα που έρχεται στο μυαλό (Ολυμπιακών και μη) όταν ο Μήτρογλου σκοράρει. Και άντε να τους πείσεις για το αντίθετο με το ρυθμό που παραβιάζει τις αντίπαλες εστίες. Φταίει ο «κακός και άδικος» Βαλβέρδε, φταίει ο «ανώριμος και άμυαλος» Κώστας που βρίσκεται μακριά από τον Πειραιά; Όποιος και να φταίει ο Ατρόμητος «τρίβει» από ικανοποίηση τα χέρια του που τον έχει στις τάξεις του...

Ο MVP του www.sport-fm.gr για το Άρης - Ατρόμητος 0-1:

Το πρώτο πράγμα που έρχεται στο μυαλό (Ολυμπιακών και μη) όταν ο Μήτρογλου σκοράρει. Και άντε να τους πείσεις για το αντίθετο με το ρυθμό που παραβιάζει τις αντίπαλες εστίες.

Φταίει ο «κακός και άδικος» Βαλβέρδε, φταίει ο «ανώριμος και άμυαλος» Κώστας που βρίσκεται μακριά από τον Πειραιά;

Όποιος και να φταίει ο Πανιώνιος πέρυσι και ο Ατρόμητος φέτος, «τρίβουν» από ικανοποίηση τα χέρια τους που έχουν στις τάξεις τους έναν τόσο χαρισματικό ποδοσφαιριστή.

Όλοι οι παίκτες του Δώνη έχουν μερίδιο για την επικράτηση επί του Άρη, αλλά δικαίως το μεγαλύτερο μέρος πιστώνεται στον σκόρερ του μοναδικού τέρματος των Περιστεριωτών. Και αυτός δεν είναι άλλος από τον συνήθη ύποπτο, Κώστα Μήτρογλου.

Συστημένη μπαλιά του Πίτου Γκαρσία, σεντερφορίσια κίνηση από τον διεθνή άσο, καρφωτή κεφαλιά και γκολ.

Όπως συνέβη και την περασμένη περίοδο, «τίναξε» τα δίχτυα του «Κλεάνθης Βικελίδης». Μια φορά όχι δύο, αλλά και πάλι τον σκοπό του τον πέτυχε.

Στο Περιστέρι έχουν βάλει ψηλά τον πήχη και ο Μήτρογλου αποτελεί έναν καλό λόγο για να πιστεύουν ότι θα επιτύχουν τους στόχους τους.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Σγαρδέλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x