Stoiximan Super League

«Μπορούσαμε τουλάχιστον την ισοπαλία»

Απογοητευμένος από την ήττα 1-0 στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ εμφανίστηκε με δηλώσεις του στο www.sport-fm.gr ο Βασίλης Κουτσιανικούλης. Ο μέσος του Εργοτέλη τόνισε ότι η ομάδα του θα μπορούσε να είχε φύγει τουλάχιστον με τον βαθμό της ισοπαλίας από το ΟΑΚΑ, καθώς δημιούργησε πολλές ευκαιρίες για να πετύχει κάποιο τέρμα.

Απογοητευμένος από την ήττα 1-0 στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ εμφανίστηκε με δηλώσεις του στο www.sport-fm.gr ο Βασίλης Κουτσιανικούλης.

Ο μέσος του Εργοτέλη τόνισε ότι η ομάδα του θα μπορούσε να είχε φύγει τουλάχιστον με τον βαθμό της ισοπαλίας από το ΟΑΚΑ, καθώς δημιούργησε πολλές ευκαιρίες για να πετύχει κάποιο τέρμα.

«Ήταν ένα πολύ δυνατό παιχνίδι με πολλές καλές χαμένες ευκαιρίες. Δυστυχώς δεν καταφέραμε να βάλουμε ένα γκολ και δεχτήκαμε εμείς ένα χωρίς να καταφέρουμε να πάρουμε έστω την ισοπαλία. Δεν μένουμε σε αυτό το παιχνίδι συνεχίζουμε γιατί έχουμε μια σειρά δύσκολων αγώνων».

Δηλώσεις έκανε και ο Σίλβα Ζούνιορ τονίζοντας ότι ο Εργοτέλης είχε καλύτερη απόδοση από την ΑΕΚ:

«Ήταν ένα κάλο παιχνίδι, παίξαμε καλά και χάσαμε πολλές ευκαιρίες στο πρώτο μέρος. Θα έπρεπε να πάρουμε το διπλό, γιατί ήμασταν καλύτεροι από τον αντίπαλο. Το σημαντικό είναι ότι προσπαθήσαμε να κερδίσουμε όμως χάσαμε μια καλή ευκαιρία για να πάρουμε τους τρείς βαθμούς.»

Σταυρούλα Σάββα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x