Stoiximan Super League

Αραμπατζής: «Είμαι πάντα έτοιμος»

Επέστρεψε στο βασικό σχήμα και πήρε τον τίτλο του MVP στον αγώνα της ΑΕΚ με τον Εργοτέλη (1-0). Ο Γιάννης Αραμπατζής κατέβασε ρολά, η Ένωση πήρε τη νίκη και εκείνος υποστήριξε πως είναι έτοιμος να δώσει τον καλύτερο του εαυτό όποτε του ζητηθεί από τον προπονητή.

Επέστρεψε στο βασικό σχήμα και πήρε τον τίτλο του MVP στον αγώνα της ΑΕΚ με τον Εργοτέλη (1-0).

Ο Γιάννης Αραμπατζής κατέβασε ρολά, η Ένωση πήρε τη νίκη και εκείνος υποστήριξε πως είναι έτοιμος να δώσει τον καλύτερο του εαυτό, όποτε του ζητηθεί από τον προπονητή.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιάννης Αραμπατζής:

«Ήταν ένα δύσκολο ματς για εμάς, αφού προερχόμασταν από μία άσχημη εμφάνιση στο Βέλγιο. Μπήκαμε για να νικήσουμε, προσπαθήσαμε να προηγηθούμε στο σκορ και τελικά τα καταφέραμε. Ήμασταν κουρασμένοι και αυτό φάνηκε στην διάρκεια του ματς ωστόσο κρατήσαμε το γκολ υπέρ μας ακόμα κι αν χρειάστηκε να περάσουμε δύσκολες στιγμές.

Είμαι πάντα έτοιμος. Δουλεύω σκληρά στις προπονήσεις και όποτε ο προπονητής το αποφασίσει μπαίνω για να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό.

Έχουμε μπροστά μας μια δύσκολη σειρά παιχνιδιών και πρέπει να είμαστε όλοι έτοιμοι για να ανταπεξέλθουμε. Πιστεύω πως η ομάδα είναι έτοιμη κι αν ο καθένα από εμάς δώσει το καλύτερο του εαυτό θα πάμε καλά».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x