Stoiximan Super League

Έρχεται… δήλωση του πρίγκιπα!

Μεγάλο είναι το ενδεχόμενο το απόγευμα να αποσταλεί στα ΜΜΕ γραπτή δήλωση του Σαουδάραβα πρίγκιπα ο οποίος φέρεται να έχει καταθέσει επίσημη πρόταση για την απόκτηση των μετοχών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός που έχει στην κατοχή της η οικογένεια Βαρδινογιάννη. Αυτό έκανε γνωστό ο εκπρόσωπος του, Βλάσης Τσάκας σε τηλεφωνική επικοινωνία με τον NOVAΣΠΟΡ FM 94.6.

Μεγάλο είναι το ενδεχόμενο το απόγευμα να αποσταλεί στα ΜΜΕ γραπτή δήλωση του Σαουδάραβα πρίγκιπα ο οποίος φέρεται να έχει καταθέσει επίσημη πρόταση για την απόκτηση των μετοχών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός που έχει στην κατοχή της η οικογένεια Βαρδινογιάννη.

Χθες ο εκπρόσωπός του στα ΜΜΕ, Βλάσης Τσάκας είχε ενημερώσει ότι την Τρίτη θα δώσει στη δημοσιότητα αναλυτικό βιογραφικό του πρίγκιπα με λεπτομέρειες για το προφίλ του.

Πριν από λίγο ο κ.Τσάκας, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε μαζί του ο NOVAΣΠΟΡ FM 94.6 ενημέρωσε ότι –όπως δεσμεύτηκε χθες- σήμερα θα δώσει στη δημοσιότητα λεπτομέρειες για το προφίλ του Σαουδάραβα πρίγκιπα αλλά εκτός αυτού, στα σχετικά έγγραφα, ενδέχεται να υπάρχει και γραπτή δήλωση του υποψήφιου επενδυτή του Παναθηναϊκού.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x