Stoiximan Super League

«Νοσοκομείο» η Παιανία

Στις προπονήσεις επέστρεψαν ύστερα από το διήμερο ρεπό τους οι παίκτες του Παναθηναϊκό, με τον Ζεσουάλδο Φερέιρα να αντιμετωπίζει αρκετά αγωνιστικά προβλήματα. Καραγκούνης και Σεϊταρίδης έχουν προβλήματα στη δεξιά ποδοκνημική και το δεξιό τετρακέφαλο αντίστοιχα, ο Κοτσόλης έκανε θεραπεία στο πόδι λόγω των ενοχλήσεων που τον άφησαν εκτός αποστολής στο Περιστέρι, ενώ και ο Ρούντολφ δεν συμμετείχε προληπτικά στο δίτερμα λόγω ενοχλήσεων στο δεξιό τετρακέφαλο.

Στις προπονήσεις επέστρεψαν ύστερα από το διήμερο ρεπό τους οι παίκτες του Παναθηναϊκό, με τον Ζεσουάλδο Φερέιρα να αντιμετωπίζει αρκετά αγωνιστικά προβλήματα.

Καραγκούνης και Σεϊταρίδης έχουν προβλήματα στη δεξιά ποδοκνημική και το δεξιό τετρακέφαλο αντίστοιχα, ο Κοτσόλης έκανε θεραπεία στο πόδι λόγω των ενοχλήσεων που τον άφησαν εκτός αποστολής στο Περιστέρι, ενώ και ο Ρούντολφ δεν συμμετείχε προληπτικά στο δίτερμα λόγω ενοχλήσεων στο δεξιό τετρακέφαλο.

Χριστοδουλόπουλος και Νίνης παραμένουν εκτός, αν και ο πρώτος ξεκίνησε σιγά-σιγά τρέξιμο. Τα προβλήματα αυτά δεν είναι τόσο μεγάλοι «πονοκέφαλοι» για τον προπονητή του Παναθηναϊκού αφού ούτε η τρέχουσα εβδομάδα, αλλά ούτε κι επόμενη περιλαμβάνουν επίσημο παιχνίδι. Για το λόγο αυτόν ο Φερέιρα αναμένεται να ανεβάσει ρυθμούς στο πρόγραμμα, κάνοντας μια «μίνι» προετοιμασία, χωρίς να αποκλείεται κάποιο φιλικό στην Παιανία.

Οι υπόλοιποι παίκτες του «τριφυλλιού» προπονήθηκαν κανονικά, κάνοντας μετά το ζέσταμα πρόγραμμα αποκατάστασης με ασκήσεις φυσικής κατάστασης, δίτερμα και ειδικά ατομικά προγράμματα στο γυμναστήριο.


Νίκος Μάρκου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x