Stoiximan Super League

Λαγός: «Να δείξουμε χαρακτήρα»

Την ανάγκη να βγάλουν τον καλό τους εαυτό και να τα δώσουν όλα στα επόμενα παιχνίδια, ώστε να ξεχαστούν οι ήττες από ΠΑΟΚ και Στουρμ Γκράτς, τόνισε με δηλώσεις του ο Παναγιώτης Λαγός. Ο μέσος της «Ένωσης» αναφέρθηκε και στην απογοήτευση του κόσμου την οποία χαρακτήρισε δικαιολογημένη.

Την ανάγκη να βγάλουν τον καλό τους εαυτό και να τα δώσουν όλα στα επόμενα παιχνίδια, ώστε να ξεχαστούν οι ήττες από ΠΑΟΚ και Στουρμ Γκράτς, τόνισε με δηλώσεις του ο Παναγιώτης Λαγός.

Ο μέσος της «Ένωσης» αναφέρθηκε και στην απογοήτευση του κόσμου την οποία χαρακτήρισε δικαιολογημένη.

Αναλυτικά οι δήλωσεις του Παναγιώτη Λαγού στην NOVA:

«Όταν έρχονται συνεχόμενα άσχημα αποτελέσματα για την ομάδα, σίγουρα επηρεάζονται όλοι. Πρέπει να δείξουμε το χαρακτήρα μας. Είμαστε επαγγελματίες και σε κάθε παιχνίδι οφείλουμε να τα δίνουμε όλα. Πάει, ό,τι έγινε πέρασε. Αν και για χθες πιστεύω ότι δέκα φορές να παίζαμε δεν θα το χάναμε ποτέ».

Για την αναμέτρηση με τον Πανιώνιο:

«Η παράδοση είναι να χαλάνε. Έτσι δεν λένε; Και έχει συμβεί πολλές φορές. Τώρα σε τι κατάσταση είναι ο Πανιώνιος και σε τι εμείς, θα φανεί μέσα στο γήπεδο. Πιστεύω ότι υπάρχει μία βελτίωση από τα παιχνίδια της προετοιμασίας έως σήμερα. Σίγουρα υπάρχει περιθώριο για κάτι καλύτερο».

Για την αντίδραση του κόσμου:

«Όταν ο κόσμος έρχεται να απολαύσει ποδόσφαιρο και αντί για θέαμα, βλέπει και την ομάδα του να χάνει, ανεξαρτήτως θεάματος, λογικό είναι να απογοητεύεται. Το θέμα είναι οι φίλαθλοι να μην επιδίδονται σε ύβρεις και τα λοιπά».

Δηλώσεις έκανε και ο αμυντικός της ΑΕΚ, Έλφαρ Χέλγκασον, τονίζοντας ότι ελπίζει σύντομα να πάρει την ευκαιρία του και να δείξει τις αγωνιστικές του ικανότητες:

«Σίγουρα θεωρώ ότι υπάρχει η δυνατότητα να αγωνιστώ. Αν μου δοθεί και η ευκαιρία θα το κάνω. Έρχομαι από ένα πρωτάθλημα ερασιτεχνικό. Ακόμη δεν έχω την ευκαιρία να παίξω στην πρώτη ομάδα, εύχομαι ως Δεκέμβρη να τα έχω καταφέρει».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x