Stoiximan Super League

«Νοιαστείτε για την ΑΕΚ ή… φεύγουμε»!

Αυτό είναι το νόημα (ή μάλλον το μήνυμα) που οριστικά στέλνει πλέον η διοίκηση Αδαμίδη στους μεγαλομετόχους της ΑΕΚ! Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Γιάννη Καραλή που μετέδωσε στον «αέρα» του NovaΣΠΟΡ FM 94,6, η ανακοίνωση που εξέδωσε την Παρασκευή η ΠΑΕ αποτελεί ξεκάθαρη προαναγγελία παραίτησης -αν δεν βρεθεί επενδυτής μέχρι τέλος Οκτώβρη ή Παππάς και Νοτιάς δεν αναλάβουν τις ευθύνες τους απέναντι στην εταιρεία.

Αυτό είναι το νόημα (ή μάλλον το μήνυμα) που οριστικά στέλνει πλέον η διοίκηση Αδαμίδη στους μεγαλομετόχους της ΑΕΚ!

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Γιάννη Καραλή που μετέδωσε στον «αέρα» του NovaΣΠΟΡ FM 94,6, η ανακοίνωση που εξέδωσε την Παρασκευή η ΠΑΕ αποτελεί ξεκάθαρη προαναγγελία παραίτησης -αν δεν βρεθεί επενδυτής μέχρι τέλος Οκτώβρη ή Παππάς και Νοτιάς δεν αναλάβουν τις ευθύνες τους απέναντι στην εταιρεία.

Η απουσία οικονομικής υποστήριξης από τους δύο μεγαλομετόχους -σε συνδυασμό με την απουσία προοπτικής να βρεθούν τα χρήματα που απαιτούνται για να βγει η χρονιά- έχει οδηγήσει τη διοίκηση Αδαμίδη σε αδιέξοδο.

Σε τέτοιο σημείο, μάλιστα, πού μόνο τρία ενδεχόμενα μπορούν να αποτρέψουν την πρόθεση της να παραιτηθεί -την οποία προανήγγειλε στην τρίτη παράγραφο της ανακοίνωσης που εξέδωσε την Παρασκευή («την Τρίτη 1η Νοεμβρίου 2011 πρόκειται να συγκληθεί Γ.Σ. των μετόχων της εταιρίας, με κύριο θέμα την αξιολόγηση και προώθηση της πλέον αξιόπιστης πρότασης που θα εξασφαλίσει το οικονομικό μέλλον της ΠΑΕ και το νέο διοικητικό της σχήμα»).

Το πρώτο είναι να παρουσιάσει η «Petit Chateau» τις (οικονομικές) αποδείξεις αξιοπιστίας και φερεγγυότητας που απαιτούνται για να προχωρήσει το deal της επένδυσής της στην ΠΑΕ.

Το δεύτερο είναι ο Πέτρος Παππάς να αποσύρει την… έμμεση «παραίτησή» του από το ρόλο του μεγαλομετόχου μέσω των «Supporters» (όπου η μικρότερη του αναμενομένου ανταπόκριση ούτως ή άλλως τον διατηρεί μεγαλομέτοχό τους και άρα… μεγαλομέτοχο και της ΑΕΚ, εφόσον προχωρήσει η διαδικασία απόκτησης από ‘κείνους του μεγαλύτερου ποσοστού της ΠΑΕ).

Και το τρίτο είναι ο Νίκος Νοτιάς να ενεργοποιηθεί εκ νέου στο ρόλο του ως μεγαλομέτοχος -είτε συμβάλλοντας οικονομικά μαζί με τον Πέτρο Παππά, είτε αναλαμβάνοντας την ευθύνη διορισμού δικής του διοίκησης στην ΠΑΕ.

Αν κανένα από τα τρία ενδεχόμενα δεν γίνει πραγματικότητα -και μέχρι τέλος Οκτώβρη κανένας από τους υποψήφιους επενδυτές στους οποίους έγινε κάλεσμα την Παρασκευή δεν δείξει ενδιαφέρον- είναι ξεκάθαρη η πρόθεση της διοίκησης να παραιτηθεί. Απόφαση που θα κάνει τη λύση του Πρωτοδικείου (που ήδη έχει αρχίσει να ψιθυρίζεται) να μοιάζει μονόδρομος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x