Stoiximan Super League

Μαζεύεται και… ζεσταίνεται!

Σε ρυθμούς ντέρμπι μπορεί βάσιμα πλέον να ισχυριστεί ότι μπαίνει η ΑΕΚ. Οι τραυματίες γυρίζουν, οι διεθνείς θα γυρίσουν, ο κόσμος (δείχνει πως) θα γυρίσει και η «Ένωση» ξεκινά να ζεσταίνεται για το -ούτως ή άλλως- καυτό ματς με τον Ολυμπιακό. Από Δευτέρα ο Κωστένογλου συνεχίζει τα τετ α τετ με τους παίκτες του κι αρχίζει να λύνει (στις προπονήσεις) τις απορίες για το αν θα τους παρατάξει με συνταγή 2008.

Σε ρυθμούς ντέρμπι μπορεί βάσιμα πλέον να ισχυριστεί ότι μπαίνει η ΑΕΚ.

Οι τραυματίες γυρίζουν, οι διεθνείς θα γυρίσουν, ο κόσμος (δείχνει πως) θα γυρίσει και η «Ένωση» ξεκινά να ζεσταίνεται για το -ούτως ή άλλως- καυτό ματς με τον Ολυμπιακό.

Από Δευτέρα ο Κωστένογλου συνεχίζει τα τετ α τετ με τους παίκτες του κι αρχίζει να λύνει (στις προπονήσεις) τις απορίες για το αν θα τους παρατάξει με συνταγή 2008.

Κάτι οι τραυματισμοί, κάτι οι άδειες, κάτι οι Εθνικές ομάδες, ο Νίκος Κωστένογλου δεν έχει καταφέρει ακόμα να γνωρίσει πραγματικά την ομάδα του. Μετά και το ρεπό της Κυριακής, ωστόσο (που ο ίδιος αξιοποίησε για να… γνωρίσει, μέσω μελέτης, τον Ολυμπιακό), ο «Κωστέ» θ’ αρχίσει σταδιακά έστω να βλέπει ζωή στα Σπάτα.

Από Δευτέρα, λοιπόν, εκεί θα βρίσκονται έτοιμοι και πάλι για προπόνηση οι Κάλα και Κάρλος (μετά το ταξίδι τους στην Ισπανία), ενώ το ίδιο θα προσπαθήσει να κάνει -για πρώτη φορά έπειτα από καιρό- ο Καφές. Ο Έλληνας χαφ θα επιδιώξει να μπει σε κανονικούς ρυθμούς (δεσμευόμενος στον Κωστένογλου ότι θα το κάνει χωρίς να ρισκάρει υποτροπή στον τραυματισμό του) και θα δείξει κατά πόσο μπορεί να υπολογίζεται -έστω και ως αλλαγή- για το ντέρμπι.

Με την επιστροφή στις προπονήσεις, εξάλλου, σταδιακά θ’ αρχίσουν να επιστρέφουν σ’ αυτές και οι υπόλοιποι τραυματίες (Λεονάρντο, Μπέλεκ, Καράμπελας, Γεωργέας, Κλωναρίδης). Το μεγαλύτερο… άγχος, δε, θα αφορά στην περίπτωση του Δέλλα (που θα κάνει αγώνα δρόμου μετά τη θλάση στο ματς με τη Στουρμ) για να είναι έτοιμος στο ντέρμπι.

Εκεί (πρώτα ο Θεός φυσικά, αφού είδαμε τι έπαθε και ο Ολυμπιακός με Τοροσίδη, Φέισα) θα είναι κανονικά παρόντες και οι διεθνείς Μάκος-Γκέντσογλου. Έτσι, απ’ την Τετάρτη κυρίως, ο Κωστένογλου αναμένεται να ξεκινήσει την προετοιμασία και σε επίπεδο τακτικής -αφού την ψυχολογική, μέσω των τετ α τετ με όλους τους παίκτες, την έχει ήδη ξεκινήσει (και θα τη συνεχίσει μέσα στην εβδομάδα).

Μέσω αυτών που θα δείξει, λοιπόν, στις προπονήσεις θα φανεί και κατά πόσον θα διατηρήσει το 4-2-3-1 του προκατόχου του ή θα επαναφέρει το αγαπημένο του 4-4-2. Ένα σύστημα που είχε αποδειχθεί απόλυτα επιτυχημένο στην προηγούμενη θητεία του (και φυσικά στην «τεσσάρα» του 2008 στον Ολυμπιακό) και το οποίο δεν αποκλείεται -εφόσον βρει λύσεις για τα άκρα- να επιδιώξει άμεσα να «φορέσει» στην ΑΕΚ.

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x