Stoiximan Super League

Τα βάφουν… κιτρινόμαυρα!

Αν και οι εξελίξεις στην ομάδα τους -κι εκείνοι που (δεν) τις προκαλούν- κάνουν ό,τι μπορούν για να τα βάψουν μαύρα, οι φίλοι της ΑΕΚ δεν απογοητεύονται. Παρά τη διοικητική αβεβαιότητα και την οικονομική στενότητα, ο κόσμος της «Ένωσης» δείχνει έτοιμος να δώσει… μια κάποια λύση στο δεύτερο σκέλος, με τα εισιτήρια του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Μια βδομάδα πριν απ’ αυτό, 9.000 έχουν ήδη διατεθεί, δημιουργώντας ελπίδες για ένα έντονα κιτρινόμαυρο (μετά από καιρό) ΟΑΚΑ.

Αν και οι εξελίξεις στην ομάδα τους -κι εκείνοι που (δεν) τις προκαλούν- κάνουν ό,τι μπορούν για να τα βάψουν μαύρα, οι φίλοι της ΑΕΚ δεν απογοητεύονται.

Παρά τη διοικητική αβεβαιότητα και την οικονομική στενότητα, ο κόσμος της «Ένωσης» δείχνει έτοιμος να δώσει… μια κάποια λύση στο δεύτερο σκέλος, με τα εισιτήρια του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Μια βδομάδα πριν απ’ αυτό, 9.000 έχουν ήδη διατεθεί, δημιουργώντας ελπίδες για ένα έντονα κιτρινόμαυρο (μετά από καιρό) ΟΑΚΑ.

Η βιασύνη της ΠΑΕ (ενδεικτική της ανάγκης για ρευστό) να βγάλει τα εισιτήρια απ’ την Τρίτη στα γκισέ δεν έχει φέρει κινητοποίηση περασμένων ετών -αλλά σίγουρα ικανοποιητική, με βάση τις διοικητικές παλινωδίες. Η συναίσθηση, λοιπόν, της σημασίας που θα έχουν οι εισπράξεις για την ομάδα, σε συνδυασμό με το ότι εκείνη (παρόλα αυτά) βρίσκεται στην κορυφή (και φυσικά την ελπίδα μίνι-εκδίκησης για το περσινό «Καραϊσκάκη») αναμένεται να φέρουν αρκετό κόσμο στις εξέδρες του ΟΑΚΑ.

Βάσιμες ελπίδες, εξάλλου, γι’ αυτό δημιουργεί η προπώληση, αφού μέχρι τώρα (μια βδομάδα πριν το ματς), έχουν φύγει 9.000 εισιτήρια. Τα 5.000 στην ORIGINAL (η οποία κατά πάσα πιθανότητα θα τα εξαντλήσει) και τα υπόλοιπα 4.000 σε μεμονωμένους φιλάθλους. Συνυπολογίζοντας, λοιπόν, τα περίπου 8.500 διαρκείας (αν και δύσκολα θα βρεθούν όλοι στο ΟΑΚΑ), δημιουργείται μια… αισιόδοξη βάση τουλάχιστον 15.000 θεατών.

Μια βάση που δεν εγγυάται φυσικά «sold out», αλλά δημιουργεί βάσιμες προσδοκίες πως η ΑΕΚ θα έχει στο πλευρό της τον κόσμο στο ντέρμπι -και στα ταμεία τη Δευτέρα (κάποια από) τα χρήματα, με τα οποία δεσμεύτηκε ότι θα πληρώσει οφειλόμενα στους παίκτες.

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x