Stoiximan Super League

Να κι ένα ευχάριστο…

Την ώρα που δεν ξέρει για ποιο θέμα να… πρωτοαγχωθεί, η ΑΕΚ (ή μάλλον ο Νίκος Κωστένογλου) αποκόμισαν κι ένα ευχάριστο νέο απ’ την προπόνηση της Παρασκευής. Εκεί συμμετείχαν κανονικά, λοιπόν, οι Μανωλάς και Λαγός (αφού ξεπέρασαν τους τραυματισμούς που τους ταλαιπωρούσαν) και επιτρέπουν έτσι στον τεχνικό της «Ένωσης» να την παρατάξει σχεδόν πάνοπλη στον αγώνα με τον Άρη.

Την ώρα που δεν ξέρει για ποιο θέμα να… πρωτοαγχωθεί, η ΑΕΚ (ή μάλλον ο Νίκος Κωστένογλου) αποκόμισαν κι ένα ευχάριστο νέο απ’ την προπόνηση της Παρασκευής.

Εκεί συμμετείχαν κανονικά, λοιπόν, οι Μανωλάς και Λαγός (αφού ξεπέρασαν τους τραυματισμούς που τους ταλαιπωρούσαν) και επιτρέπουν έτσι στον τεχνικό της «Ένωσης» να την παρατάξει σχεδόν πάνοπλη στον αγώνα με τον Άρη.

Οι δύο παίκτες δημιούργησαν αμφιβολίες την Πέμπτη για το αν θα ήταν διαθέσιμοι στο ματς με τους Θεσσαλονικείς, λόγω των ενοχλήσεων που αντιμετώπιζαν (ο μεν Μανωλάς στον αριστερό τετρακέφαλο, ο δε Λαγός στον αριστερό δικέφαλο).

Ωστόσο, αμφότεροι επέστρεψαν σε φουλ ρυθμούς την Παρασκευή και τέθηκαν κανονικά στη διάθεση του Κωστένογλου.

Αντίθετα, αυτό θα γίνει προσεχώς με τον Νίκο Γεωργέα, που έκανε ξανά ατομικό πρόγραμμα υπό τις οδηγίες του κ. Πανταζή και θα είναι η μόνη απουσία (μαζί με του τραυματία Γκούντγιονσεν) την Κυριακή στο ΟΑΚΑ.

Εκεί όπου αναμένεται να δώσει κανονικά το «παρών», δε, και ο Βίκτωρας Κλωναρίδης -παρόλο που δεν ολοκλήρωσε την προπόνηση της Παρασκευής, λόγω μιας ίωσης στο αναπνευστικό.

Όλοι οι υπόλοιποι «κιτρινόμαυροι» γυμνάστηκαν κανονικά στις εγκαταστάσεις των Σπάτων και ανανέωσαν το ραντεβού τους εκεί για την τελευταία προπόνηση του Σαββάτου (στις 16:30), μετά το τέλος της οποίας θα ανακοινωθεί και η αποστολή του παιχνιδιού με τον Άρη.

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x