Stoiximan Super League

Τσάκας: «Έπρεπε να είναι 7-0»

Το τελικό 3-2 με το οποίο ο Παναθηναϊκός νίκησε την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, δεν ανταποκρίνεται στην πραγματική εικόνα του αγώνα, σύμφωνα με τις δηλώσεις του Βλάση Τσάκας ο οποίος εξερχόμενος δήλωσε: «Ήμασταν καλύτεροι. Έπρεπε να είναι 6-0 ή 7-0 το σκορ αλλά δεχθήκαμε ένα τέρμα στο τέλος και μας άγχωσε».

Το τελικό 3-2 με το οποίο ο Παναθηναϊκός νίκησε την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, δεν ανταποκρίνεται στην πραγματική εικόνα του αγώνα, σύμφωνα με τις δηλώσεις του Βλάση Τσάκας ο οποίος εξερχόμενος δήλωσε:

«Ήμασταν καλύτεροι. Έπρεπε να είναι 6-0 ή 7-0 το σκορ αλλά δεχθήκαμε ένα τέρμα στο τέλος και μας άγχωσε».

Μιλώντας στην τηλεόραση της NOVA ο Βλάσης Τσάκας αναφέρθηκε και στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και όταν ρωτήθηκε αν θα δώσει το «παρών» στο Καραϊσκάκη, είπε: «Φυσικά και θα πάω στο Καραϊσκάκη. Ο πρίγκιπας δεν ήταν εδώ, αλλά θα είναι εδώ στις 19 του μηνός. Αυτό είναι και το σημαντικό».

Σε ότι αφορά τον κόσμο της ομάδας, σχολίασε: «Για τον κόσμο δεν χρειάζεται να μιλήσουμε. Δεν χρειάζεται κάλεσμα για να έρθει σε ένα ντέρμπι. Αλλά είναι τέτοιες οι οικονομικές συνθήκες που η παρουσία του ήταν πολύ σημαντική».

Τέλος, όταν κλήθηκε να σχολιάσει το γεγονός ότι η χώρα δεν θα πάει τελικά σε εκλογές, είπε: «Κι αυτό είναι θετικό για την ομάδα. Έτσι θα μπορέσει να περάσει και ο νόμος που περιμένουμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x