Stoiximan Super League

Δικός του, αργά ή γρήγορα

Παίκτης του Παναθηναϊκού φαίνεται πως θα γίνει αργά (το καλοκαίρι) ή γρήγορα (τον Ιανουάριο) ο Ούγκο Βιέιρα. Ο 23χρονος επιθετικός αποτελεί διακαή πόθο του Ζεσουάλδο Φερέιρα από το καλοκαίρι και διαβεβαίωσε τον μάνατζερ του ποδοσφαιριστή πως πρόθεσή του εξακολουθεί να είναι η απόκτηση του Βιέιρα. «Μπαίνει» ο Λέτο.

Παίκτης του Παναθηναϊκού φαίνεται πως θα γίνει αργά (το καλοκαίρι) ή γρήγορα (τον Ιανουάριο) ο Ούγκο Βιέιρα. Ο 23χρονος επιθετικός αποτελεί διακαή πόθο του Ζεσουάλδο Φερέιρα από το καλοκαίρι και προβάρει τα πράσινα. Ο Πορτογάλος προπονητής διαβεβαίωσε τον μάνατζερ του ποδοσφαιριστή πως πρόθεσή του εξακολουθεί να είναι η απόκτηση του Βιέιρα. Αυτό θα γίνει είτε το καλοκαίρι, όταν μένει ελεύθερος από τη Ζιλ Βισέντε, είτε το χειμώνα με ένα μικρό αντίτιμο. Το περασμένο καλοκαίρι οι Πορτογάλοι αξίωναν 1 εκατ. ευρώ για τον νεαρό Πορτογάλο, ποσό που κρίθηκε απαγορευτικό για παίκτη που θα έμενε σύντομα ελεύθερος. Ο ατζέντης του Βιέιρα φέρεται να έχει διαμηνύσει στη διοίκηση της Ζιλ Βισέντε πως ο Παναθηναϊκός δεν προτίθεται να δώσει πάνω από 150.000 ευρώ για να τον αποκτήσει τον Ιανουάριο, ειδάλλως θα τον πάρει… τζάμπα στο τέλος της σεζόν.

Αξίζει να σημειωθεί πως το κόστος της μεταγραφής είναι τόσο μικρό, που η μεταγραφή του Ούγκο Βιέιρα θα πραγματοποιηθεί ανεξάρτητα από το αν θα ολοκληρωθεί η μεταβίβαση των μετοχών στον πρίγκιπα Αλ Σαούντ ή όχι. Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα έχει ως προτεραιότητα για τον Ιανουάριο την ενίσχυση στην άμυνα με έναν στόπερ κι έναν αριστερό μπακ, αλλά θα κάνει μία… εξαίρεση για τον Βιέιρα, καθώς θεωρεί την περίπτωσή του εξαιρετική.

«Μπαίνει» ο Λέτο

Εντατικοποιείται από σήμερα και μετά το ρεπό του Σαββατοκύριακου η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Ο Σεμπαστιάν Λέτο αναμένεται να μπει σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης, καθώς έχει ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στη γάμπα. Παρών θα είναι και ο Σεντρίκ Καντέ, που ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με την εθνική ομάδα του Μάλι, ενώ την Τετάρτη ενσωματώνονται οι υπόλοιποι διεθνείς, Καπίνο, Καραγκούνης, Κατσουράνης και Κουίνσι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x