Stoiximan Super League

«Φρένο» στη μεταγραφολογία

Να περιορίσει τα σενάρια περί απόκτησης διαφόρων παικτών σπεύδει η ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Όπως διαρρέεται από τη διοίκηση του συλλόγου, οι όποιες επαφές για την απόκτηση του Ούγκο Βιέιρα δεν μπορούν να γίνουν επισήμως πριν την 1/1/2012. Προφανής ο στόχος να μην κατηγορηθεί ο σύλλογος πως «ξελογιάζει» παίκτες με συμβόλαιο, αλλά και να μην αποπροσανατολιστεί η ομάδα εν όψει των σημαντικών αγώνων που έχει μπροστά της.

Να περιορίσει τα σενάρια περί απόκτησης διαφόρων παικτών σπεύδει η ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Ο ενθουσιασμός για την καλή πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα, αλλά και η επικείμενη (;) ανάληψη των ηνίων του συλλόγου από τον πρίγκιπα Αλ Σαούντ έχουν δώσει τροφή σε πολλές φήμες για ποδοσφαιριστές και αρκετά από τα σενάρια αυτά δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα.

Όπως διαρρέεται από τη διοίκηση του συλλόγου, οι όποιες επαφές για την απόκτηση του Ούγκο Βιέιρα δεν μπορούν να γίνουν επισήμως πριν την 1/1/2012, καθώς τότε θα απομένουν έξι μήνες για τη λήξη του συμβολαίου του και θα έχει το δικαίωμα ο σύλλογος ακόμη και να συμφωνήσει μαζί του.

Η αλήθεια είναι πως ο Πορτογάλος επιθετικός αρέσει στον Ζεσουάλδο Φερέιρα (για τα άλλα ονόματα που έχουν κυκλοφορήσει δεν υπάρχει επιβεβαίωση), αλλά οι «πράσινοι» είναι προφανές πως θέλουν να αποφύγουν οποιαδήποτε κατηγορία για παράνομη προσέγγιση ενός παίκτη που δεσμεύεται με συμβόλαιο και παράλληλα να αποφύγουν αποπροσανατολισμό της ομάδας εν όψει των δύσκολων αγώνων που ακολουθούν ξεκινώντας με το ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x