Stoiximan Super League

Mr Tsakas, είστε φάουλ...

Μπορεί ο Βλάσης Τσάκας σε ότι λέει, να έχει καλές προθέσεις, αφού κακοπροαίρετος ούτε είναι ούτε δείχνει. Μπορεί ο Αλ Σαούντ να αναλάβει τον Παναθηναϊκό και μπορεί να δούμε και τον Ροναλντίνιο στα πράσινα. Μπορεί. Αυτό που είναι σίγουρο, όμως, είναι πως με συγκεκριμένες δηλώσεις του εκπροσώπου του Σαουδάραβα, μόνο ένας βλάπτεται. Ο Παναθηναϊκός! Και η ομάδα και ο κόσμος της…

Μπορεί ο Βλάσης Τσάκας σε ότι λέει, να έχει καλές προθέσεις, αφού κακοπροαίρετος ούτε είναι ούτε δείχνει.

Μπορεί ο Αλ Σαούντ να αναλάβει τον Παναθηναϊκό και μπορεί να δούμε και τον Ροναλντίνιο στα πράσινα.

Μπορεί.

Αυτό που είναι σίγουρο, όμως, είναι πως με συγκεκριμένες δηλώσεις του εκπροσώπου του Σαουδάραβα, μόνο ένας βλάπτεται.

Ο Παναθηναϊκός! Και η ομάδα και ο κόσμος της…

Κι αυτό, επειδή ενόψει ντέρμπι, είναι μεγάλο επικοινωνιακό λάθος να διαβάζουν οι ποδοσφαιριστές και ο λαός του «τριφυλλιού» πως ο Ροναλντίνιο βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Παναθηναϊκό. Διότι, αφενός οι ποδοσφαιριστές αποπροσανατολίζονται από τον στόχο τους ο οποίος είναι το σαββατιάτικο ματς στο Καραϊσκάκη, αφετέρου, ο κόσμος της ομάδας με τέτοιου τύπου δηλώσεις προσδοκά σε… μεγάλα πράγματα, τα οποία εάν δεν πραγματοποιηθούν, θα τους ξενερώσουν και θα χάσουν την αξιοπιστία τους ως προς αυτά που ακούνε.

Αυτό, είναι και το μεγάλο πρόβλημα του κυρίου Τσάκα. Πως λέει πολλά και διάφορα για να αυξήσει την αξιοπιστία τους προς αυτούς που δεν τον πιστεύουν επειδή υπόσχεται πολλά σε περίεργους καιρούς, αλλά με τις τόσες και διαφορετικού τύπου δηλώσεις, κάνει το αντίθετο. Αφού ουσιαστικά, μειώνει τον αριθμό αυτών που πιστεύουν αυτά που τάζει.

Εξάλλου, είναι πολλά και εκ δια μέτρου αντίθετα αυτά που έχει πει ο εκπρόσωπος του Σαουδάραβα κι αναίρεσε με δικά του λεγόμενα. Με σημαντικότερο, το τελευταίο. Πως λίγες μέρες πριν, ο Τσάκας ισχυρίστηκε ότι σταματάει την «μεταγραφολογία» επειδή σέβεται τον προπονητή, ο οποίος έχει εκφράσει στην διοίκηση την δυσαρέσκεια του για τα ονόματα που διαβάζει στα Μέσα και σήμερα όλη η Ελλάδα μιλάει για τον Ροναλντίνιο και τον Παναθηναϊκό.

Ο ίδιος, ισχυρίζεται πως διέρρευσε ιδιωτική συζήτηση που δεν ήθελε να γίνει τώρα, αλλά όσα υποστήριξε, τα είπε στο χειρότερα χρονικά σημείο που θα μπορούσε. Αφού σκοπός όλων στο πράσινο στρατόπεδο είναι να διατηρηθεί το καλό κλίμα που υπάρχει αυτή τη στιγμή στην ομάδα και τίποτα να μην το διαταράξει ενόψει του κρίσιμου ντέρμπι στο Καραϊσκάκη. Και το όνομα του Ροναλντίνιο, κάθε άλλο παρά την ηρεμία φέρνει. Όπως επίσης και η ιστορία με το πριμ νίκης από τον Σαουδάραβα προς τους παίκτες, τους οποίους μπορεί να αποπροσανατολίσει, κάτι που ενοχλεί αφάνταστα την τωρινή διοίκηση.

Αλέξης Παπαχρήστος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x