Stoiximan Super League

Με Βύντρα για τα… ψηλά

Τις στημένες φάσεις και τους ψηλούς του Ολυμπιακού ενδεχομένως να σκέφτεται ο Ζεσουάλδο Φερέιρα ενόψει ντέρμπι. Ο Πορτογάλος τεχνικός του Παναθηναϊκού, στην προπόνηση της Τετάρτης είχε μία αλλαγή στην ομάδα των βασικών συγκριτικά με τις ενδεκάδες που παρέταξε στα τελευταία παιχνίδια. Ο Λουκάς Βύντρα, χρησιμοποιήθηκε στο δεξί άκρο της άμυνας αντί του Στέργου Μαρίνου. Δοκιμή, η οποία μαρτυράει πολλά.

Τις στημένες φάσεις και τους ψηλούς του Ολυμπιακού ενδεχομένως να σκέφτεται ο Ζεσουάλδο Φερέιρα ενόψει ντέρμπι.

Ο Πορτογάλος τεχνικός του Παναθηναϊκού, στην προπόνηση της Τετάρτης είχε μία αλλαγή στην ομάδα των βασικών συγκριτικά με τις ενδεκάδες που παρέταξε στα τελευταία παιχνίδια.

Ο Λουκάς Βύντρα, χρησιμοποιήθηκε στο δεξί άκρο της άμυνας αντί του Στέργου Μαρίνου.

Δοκιμή, η οποία μαρτυράει πολλά.

Αφού τα προσόντα του 30χρονου αμυντικού, είναι εντελώς διαφορετικά από αυτά του πρώην μπακ του Ατρομήτου.

Ο Βύντρα, είναι καλύτερος στο ψηλό παιχνίδι, εκεί που ο Ολυμπιακός λόγω κορμιών υπερέχει, είναι πιο έμπειρος σε τέτοιου τύπου παιχνίδια, πιο αγωνιστικός και αρκετά πιο δυνατός αμυντικά. Ενώ ο Μαρίνος επιτίθεται καλύτερα και ανοίγει πιο γρήγορα τις πτέρυγες του αντιπάλου και έχει καλύτερη τεχνική.

Λογικό λοιπόν, το γεγονός, πως ο Φερέιρα φοβάται τους ψηλούς του Ολυμπιακού, αφού οι «κόκκινοι» έχουν σκοράρει αρκετές φορές από στημένες μπάλες. Επίσης, έχουν δεχτεί και αρκετά γκολ από στημένα και ο Βύντρα, έχει πετύχει γκολ με κεφαλιές…

Επιμέλεια: Αλέξης Παπαχρήστος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x