Stoiximan Super League

Παλικάρι…

Οι φίλοι του Λεβαδειακού όταν ο Ζουρούδης νικιόταν από τον Σέρεμετ σε εκτέλεση πέναλτι, ενδεχομένως να πίστεψαν πως ένα τρίποντο το οποίο δικαιούνταν πέρα ως πέρα, να έκανε φτερά. Ευτυχώς για τους Βοιωτούς –και δυστυχώς για τη Δόξα Δράμας- πριν η απογοήτευση βαρύνει τα πόδια των γηπεδούχων, ο Βασιλείου λειτουργώντας ως γνήσιο… παλικάρι, καθάρισε κι έδωσε τη νίκη με σκορ 1-0.

Οι φίλοι του Λεβαδειακού όταν ο Ζουρούδης νικιόταν από τον Σέρεμετ σε εκτέλεση πέναλτι, ενδεχομένως να πίστεψαν πως ένα τρίποντο το οποίο δικαιούνταν πέρα ως πέρα, να έκανε φτερά.

Ευτυχώς για τους Βοιωτούς -και δυστυχώς για τη Δόξα Δράμας- πριν η απογοήτευση βαρύνει τα πόδια των γηπεδούχων, ο Βασιλείου λειτουργώντας ως γνήσιο… παλικάρι, καθάρισε κι έδωσε τη νίκη με σκορ 1-0.

Ο 20χρονος επιθετικός στο παιχνίδι του Λεβαδειακού με την ΑΕΚ πριν μερικές σκόραρε στις καθυστερήσεις του ματς, σε χρονικό σημείο δηλαδή, που το μόνο που δημιούργησε, ήταν λίγο άγχος στην «Ένωση». Αυτήν τη φορά το τέρμα του ήταν πιο γλυκό. Γιατί καλό είναι να σημειώνεις γκολ -έστω και παρηγοριάς- απέναντι σε ομάδες με βαριές φανέλες, αλλά εκείνα κόντρα στους υπόλοιπους και μάλιστα όταν δίνουν βαθμούς, είναι που θα μετρήσουν στο τέλος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x