Stoiximan Super League

Ικανοποιημένος από τη συγκομιδή ο Παράσχος

Απόλυτα ικανοποιημένος από τη νίκη επί της Δόξας Δράμας και τη συγκομιδή τεσσάρων βαθμών σε τρεις αγώνες στη φετινή Σούπερ Λίγκα, εμφανίστηκε ο προπονητής του Λεβαδειακού, Γιώργος Παράσχος, όπως δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με την μακεδονική ομάδα.

Απόλυτα ικανοποιημένος από τη νίκη επί της Δόξας Δράμας και τη συγκομιδή τεσσάρων βαθμών σε τρεις αγώνες στη φετινή Σούπερ Λίγκα, εμφανίστηκε ο προπονητής του Λεβαδειακού, Γιώργος Παράσχος, όπως δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με την μακεδονική ομάδα. «Παίξαμε τρία σημαντικά παιχνίδια αυτή την εβδομάδα,. Η συγκομιδή των τεσσάρων βαθμών είναι πολύ καλή. Από εκεί και πέρα επιβαλλόταν να κερδίσουμε» τόνισε αρχικά και πρόσθεσε:

«Είχαμε περισσότερο άγχος από ότι περιμέναμε. Ήμασταν κακοί στην κυκλοφορία της μπάλας και κάναμε βεβιασμένες επιθέσεις. Ωστόσο, κάναμε κλασικές ευκαιρίες και είχαμε την τύχη να σκοράρουμε αμέσως μετά το χαμένο πέναλτι. Χρειάζεται δουλειά ακόμα η ομάδα, αλλά έχουμε και την υπομονή και την διάθεση για να γίνει αυτό».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x