Stoiximan Super League

Πρόταση όχι. Επαφές;

Ελάχιστο φως -και σίγουρα λιγότερο απ’ αυτό που περίμενε ο κόσμος για τις φερόμενες συζητήσεις με Τούρκους επενδυτές- έριξε η διοίκηση της ΑΕΚ. Σε ανακοίνωσή της, η ΠΑΕ τονίζει πως δεν έχει δεχθεί επίσημη πρόταση, ωστόσο δεν διαψεύδει πουθενά τις επαφές με την «Sabanci Holding». Αφού χαρακτηρίζει, δε, τις συζητήσεις με πιθανούς επενδυτές «ελάχιστη υποχρέωση» της νυν διοίκησης, αναφέρει πως τα αποτελέσματα θα κατατεθούν «στους μετόχους που είναι οι μόνοι που θ' αποφασίσουν για την επόμενη μέρα».

Ελάχιστο φως -και σίγουρα λιγότερο απ’ αυτό που περίμενε ο κόσμος για τις φερόμενες συζητήσεις με Τούρκους επενδυτές- έριξε η διοίκηση της ΑΕΚ.

Σε επίσημη ανακοίνωσή της, η ΠΑΕ τονίζει πως δεν έχει δεχθεί καμία επίσημη πρόταση, ωστόσο δεν διαψεύδει πουθενά τις επαφές με την «Sabanci Holding».

Αφού χαρακτηρίζει, δε, τις συζητήσεις με πιθανούς νέους επενδυτές «ελάχιστη υποχρέωση» της νυν διοίκησης απέναντι στην ομάδα, αναφέρει πως τα αποτελέσματά τους θα κατατεθούν «στο σώμα των μετόχων που είναι οι μόνοι που μπορούν να αποφασίσουν για την επόμενη μέρα της ΑΕΚ».


Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ

«Σε απάντηση των δημοσιευμάτων αναφορικά με υποψήφιους νέους επενδυτές στην ΠΑΕ ΑΕΚ, θέλουμε να διευκρινίσουμε και να ξεκαθαρίσουμε ότι έως σήμερα δεν έχει υπάρξει καμία επίσημη πρόταση από οποιαδήποτε εταιρία για την εξαγορά πακέτου μετοχών της ΑΕΚ.

Οι συζητήσεις και η διερεύνηση που γίνεται από την τωρινή διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΚ με πιθανούς νέους επενδυτές είναι η ελάχιστη υποχρέωση που έχουμε απέναντι στην ομάδα μας σε αυτή τη δύσκολη περίοδο που διανύει και οι προσπάθειες αυτές εξαντλούνται την Παρασκευή, όταν και θα εκλεγεί το νέο διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ ΑΕΚ.

Τις τυχόν προτάσεις και τις λεπτομέρειες των επαφών θα τις καταθέσουμε στο σώμα των μετόχων στην προσεχή Γενική Συνέλευση, αφού αυτοί είναι οι μόνοι που μπορούν να αποφασίσουν για την επόμενη ημέρα της ΠΑΕ ΑΕΚ και να αξιολογήσουν περαιτέρω την όποια πρόθεση για συμμετοχή νέων μετόχων στην ομάδα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x