Stoiximan Super League

Τελικά Τούρκοι ή Άραβες;

Λίγο πριν την κρίσιμη γενική συνέλευση της Παρασκευής, η αβεβαιότητα για το μέλλον της ΑΕΚ παραμένει. Τις έντονες αντιδράσεις που προκάλεσε σε μεγάλη μερίδα του κόσμου η πληροφορία πως ο Σταύρος Αδαμίδης μιλά με εταιρεία-κολοσσό από την Τουρκία, ήρθε να διαδεχτεί η σημερινή ανεπίσημη «διαρροή» πως ο υποψήφιος επενδυτής με τον οποίο είχε συνάντηση ο πρόεδρος της ΠΑΕ στην Κωνσταντινούπολη, είναι μία εταιρεία αραβικών συμφερόντων.

Λίγο πριν την κρίσιμη γενική συνέλευση της Παρασκευής, η αβεβαιότητα για το μέλλον της ΑΕΚ παραμένει.

Τις έντονες αντιδράσεις που προκάλεσε σε μεγάλη μερίδα του κόσμου η πληροφορία πως ο Σταύρος Αδαμίδης μιλά με εταιρεία-κολοσσό από την Τουρκία, ήρθε να διαδεχτεί η σημερινή ανεπίσημη «διαρροή» πως ο υποψήφιος επενδυτής με τον οποίο είχε συνάντηση ο πρόεδρος της ΠΑΕ στην Κωνσταντινούπολη, είναι μία εταιρεία αραβικών συμφερόντων.

Αλήθεια ή προσπάθεια να κατευναστούν οι αντιδράσεις των οπαδών, που για ηθικούς και ιστορικούς λόγους δεν επιθυμούν να περάσει η ΑΕΚ σε τουρκικά χέρια; Ο χρόνος θα δείξει…

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ συνεχίζει τις επαφές με τους Άγγλους μεσάζοντες αραβικής και κινεζικής εταιρείας, αλλά το ενδιαφέρον από εκεί είναι πολύ λιγότερο… χειροπιαστό από εκείνο που προκύπτει από την Τουρκία. Στο μεταξύ, αύριο Τετάρτη θα βρίσκεται στην Αθήνα ο Νίκος Νοτιάς εν όψει της γενικής συνέλευσης της Παρασκευής.

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ θα επιδιώξει και πιθανώς θα έχει συνάντηση με κάποια μέλη της μετοχικής ομάδας του 2004, αλλά είναι απίθανο να εξασφαλίσει έστω και μικρή οικονομική βοήθεια από κάποιον εξ αυτών. Όλοι περιμένουν να δουν αν ο Νίκος Νοτιάς έχει κάποια άλλη λύση στα σκαριά μετά τις επαφές που είχε τον τελευταίο καιρό στις ΗΠΑ.

Μένει να φανεί τι θα παρουσιάσουν Αδαμίδης και Νοτιάς στη γενική συνέλευση της Παρασκευής ως πιθανές λύσεις για το αδιέξοδο στο οποίο βρίσκεται ο σύλλογος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x