Stoiximan Super League

Επιστροφές και…αλλαγές

Χωρίς νεότερα προβλήματα και με την αναμενόμενη επιστροφή του Πάμπλο Ορμπάιθ στην αποστολή, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για την αυριανή (03/12) αναμέτρηση της 12ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας με τον Παναιτωλικό στο «Καραϊσκάκη». Στην δεκαοκτάδα και ο Παπάζογλου, επιστρέφει στην ενδεκάδα ο Τζιμπούρ αντί του τιμωρημένου Μιραλάς, όπως και ο Τοροσίδης. «Νίκη γιατί δεν έχουμε περιθώρια» το Βαλβέρδε στη Nova.

Χωρίς νεότερα προβλήματα και με την αναμενόμενη επιστροφή του Πάμπλο Ορμπάιθ στην αποστολή, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για την αυριανή (03/12) αναμέτρηση της 12ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας με τον Παναιτωλικό στο «Καραϊσκάκη». Ο Βάσκος αμυντικός μέσος προπονείται κανονικά τις τελευταίες ημέρες στου Ρέντη και έτσι δεν αποκλείεται να τον δούμε στην βασική ενδεκάδα ή να πάρει απλά μερικά λεπτά συμμετοχής, ενόψει του κρίσιμου αγώνα με την Άρσεναλ την Τρίτη (6/12) για το Τσάμπιονς Λιγκ. Στην δεκαοκτάδα επιστρέφει μετά από ενάμιση μήνα και ο Παπάζογλου, που ξεπέρασε τον τραυματισμό του στο γόνατο. Αντίθετα, δύσκολα θα δούμε και σε αυτό το ματς το ντεμπούτο του Ζαραδούκα που έμεινε εκτός για λόγους τακτικής.

Με δεδομένη την απουσία του Μιραλάς που έμεινε εκτός λόγω καρτών, επιστρέφει στην ενδεκάδα ο Τζιμπούρ, όπως και ο Τοροσίδης που θα πάρει θέση στο δεξί άκρο της άμυνας, αντί του Χαβίτο που θα κάτσει στον πάγκο. Για την επίθεση, το πιθανότερο είναι να μείνει στο αρχικό σχήμα και ο Πάντελιτς, που έδειξε «ζεστός» στην αναμέτρηση με την Δόξα Δράμας. Σε ότι αφορά τους τραυματίες, οι Φέισα, Μακούν και Φουστέρ συνέχισαν τα προγράμματα αποκατάστασης που ακολουθούν, ενώ ο Γέστε ακολούθησε πρόγραμμα ατομικής προπόνησης στο γυμναστήριο. Ο Μέλμπεργκ ακολούθησε πρόγραμμα ατομικής προπόνησης στο γυμναστήριο και πρόγραμμα με τρέξιμο στο γήπεδο. Είναι σε καλή κατάσταση και όλα δείχνουν ότι θα δώσει το παρών την Τρίτη.

Ένα πιθανό σχήμα με το οποίο θα δούμε αύριο τον Ολυμπιακό, ο οποίος επιδιώκει ένα ακόμη τρίποντο στην έδρα του και περιμένει παράλληλα στραβοπάτημα του Παναθηναϊκού στο «Κλεάνθης Βικελίδης» την Κυριακή (4/12), είναι το εξής: Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Μέγερι, από δεξιά προς τα αριστερά στην άμυνα θα είναι οι Τοροσίδης, Αβραάμ Παπαδόυλος, Μαρκάνο και Χολέβας, στην τριάδα της μεσαίας γραμμής οι Μανιάτης, Ιμπαγάσα και Μοδέστο (ή Ορμπάιθ), ενώ στην επίθεση θα είναι οι Πάντελιτς, Τζιμπούρ και Μόνχε.

Αναλυτικά, η αποστολή του Ολυμπιακού για το αυριανό ματς με τον Παναιτωλικό:

Κοστάνσο, Μέγερι, Τοροσίδης, Μανιάτης, Α. Παπαδόπουλος, Παπάζογλου, Μαρκάνο, Χολέβας, Μοδέστο, Ορμπάιθ, Ποτουρίδης, Χαβίτο, Μόνχε, Ιμπαγάσα,, Φετφατζίδης, Τζιμπούρ, Πάντελιτς, Αμπντούν.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι εκτός αποστολής ποδοσφαιριστές, Φέισα, Μακούν, Γέστε, Φουστέρ, Μέλμπεργκ, Δασκαλάκης, Βαλεριάνος, Μιραλάς, Ζαραδούκας, θα προπονηθούν ή θα συνεχίσουν τα προγράμματα αποκατάστασης που ακολουθούν, αύριο στις 10:30.

Επιμέλεια: Νίκος Ζέρβας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x