Stoiximan Super League

Ρούντολφ: «Θα μας κάνει καλό η ήττα»

Η ήττα του Παναθηναϊκού από τον Άρη (3-1), ενδεχομένως να φέρει μεγαλύτερη προσοχή και περισσότερη ένταση σ’ αυτόν και τους συμπαίκτες του, υποστήριξε με δηλώσεις του μετά το τέλος του παιχνιδιού ο Ρούντολφ. «Χάσαμε αυτό το παιχνίδι, αλλά θέλουμε να πάρουμε το πρωτάθλημα», συμπλήρωσε ο Ούγγρος.

Η ήττα του Παναθηναϊκού από τον Άρη (3-1), ενδεχομένως να φέρει μεγαλύτερη προσοχή και περισσότερη ένταση σ’ αυτόν και τους συμπαίκτες του, υποστήριξε με δηλώσεις του μετά το τέλος του παιχνιδιού ο Ρούντολφ.

«Χάσαμε αυτό το παιχνίδι, αλλά θέλουμε να πάρουμε το πρωτάθλημα», συμπλήρωσε ο Ούγγρος.

Και συνέχισε. «Ήταν μια κακή βραδιά για εμάς. Αυτά συμβαίνουν όμως και πρέπει να συνεχίσουμε με θετικά αποτελέσματα. Ο Άρης ξεκίνησε καλά και προηγήθηκε. Εμείς καταφέραμε να ισοφαρίσουμε αλλά είδαμε ότι στη συνέχεια μείναμε και πάλι πίσω. Έχουμε καλή ομάδα όμως και πιστεύω σε εμάς. Θα προσπαθήσουμε να διορθώσουμε τα λάθη μας, για να είμαστε καλύτεροι στο επόμενο ματς».

-Θεωρείς ότι θα επηρεαστεί η ψυχολογία σας μετά από αυτό το αποτέλεσμα;
«Όχι. Εμείς θέλουμε το πρωτάθλημα. Πρέπει να επανέλθουμε στις νίκες. Ίσως αυτή η ήττα να ήταν καλή για να δείξουμε μεγαλύτερη προσοχή, μεγαλύτερη ένταση στα επόμενα παιχνίδια».

-Εσύ σε τι κατάσταση βρίσκεσαι καθώς επανήλθες μετά από δυόμιση μήνες;
«Νιώθω καλά αλλά σήμερα ήταν μια κακή μέρα για την ομάδα. Σε επίπεδο φυσικής κατάστασης, ίσως είμαι λίγο πίσω, αλλά θα επανέλθω δυνατός», ήταν τα λόγια του Ούγγρου επιθετικού.

Επιμέλεια: Αλέξης Παπαχρήστος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x