Stoiximan Super League

Αποφασίζουν για μεταγραφές!

Το επόμενο διάστημα θα συζητήσουν στον Ολυμπιακό αν και πόσες μεταγραφές θα γίνουν την περίοδο του Ιανουαρίου. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης βρίσκεται στο εξωτερικό για προσωπικές υποθέσεις και όταν επιστρέψει ενδέχεται να συναντηθεί με τον Ερνέστο Βαλβέρδε, με τον οποίο θα συζητήσει το συγκεκριμένο θέμα. Στην «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ, όμως, τονίζουν πως προτεραιότητα αυτή τη στιγμή αποτελούν οι εκτός έδρας αγώνες για το πρωτάθλημα με Κέρκυρα και Λεβαδειακό.

Το επόμενο διάστημα θα συζητήσουν στον Ολυμπιακό αν και πόσες μεταγραφές θα γίνουν την περίοδο του Ιανουαρίου.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης βρίσκεται στο εξωτερικό για προσωπικές υποθέσεις και όταν επιστρέψει ενδέχεται να συναντηθεί με τον Ερνέστο Βαλβέρδε, με τον οποίο θα συζητήσει το συγκεκριμένο θέμα.

Στην «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ, όμως, τονίζουν πως προτεραιότητα αυτή τη στιγμή αποτελούν οι εκτός έδρας αγώνες για το πρωτάθλημα με Κέρκυρα και Λεβαδειακό.

Πάντως, κάποιες πρώτες κινήσεις έχουν γίνει, αφού οι σκάουτερ της ομάδας έχουν παρακολουθήσει διάφορες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών και καθημερινά στα γραφεία του συλλόγου προτείνονται πολλοί παίκτες. Οι Πειραιώτες θα «ψαχθούν» για τη θέση του τερματοφύλακα (έντονα ακούγεται το όνομα του Ντούσαν Κούτσιακ της Λέγκια Βαρσοβίας), λόγω των κακών εμφανίσεων που είχε ο Φράνκο Κοστάντσο στους περισσότερους αγώνες που αγωνίστηκε.

Από εκεί και πέρα, ίσως υπάρξει ενίσχυση της επιθετικής γραμμής με την επιστροφή του Ντιόγο (στο τέλος του χρόνου λήγει ο δανεισμός του στη Σάντος) ή του Κώστα Μήτρογλου (να “σπάσει” ο δανεισμός του στον Ατρόμητο), ενώ στη σχετική λίστα παραμένει ψηλά το όνομα του Τζάκσον Μαρτίνεζ (Κολομβιανός φορ που παίζει στο Μεξικό).

Επίσης, θα τεθεί επί τάπητος αν γίνει κάποια κίνηση για τη μεσαία γραμμή της ομάδας μετά τους τραυματισμούς που είχαν το τελευταίο διάστημα ο Αριέλ Ιμπαγάσα και ο Φραν Γέστε.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, σήμερα οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού θα ξεκινήσουν την προετοιμασία για τον εκτός έδρας αγώνα (11/12, 19:30) με την Κέρκυρα για την 13η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. Ο τραυματισμός του Χοσέ Χολέμπας δεν εμπνέει ανησυχία, όμως ο Βαλβέρδε ενδέχεται να μην ρισκάρει με τη χρησιμοποίηση του στο παιχνίδι με τους «Φαίακες».

Παράλληλα, είναι πιθανό να τεθεί στη διάθεση του Ισπανού τεχνικού ο Γέστε, ο οποίος έχει ξεπεράσει πλήρως τις ενοχλήσεις που αισθανόταν και δείχνει έτοιμος να επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους.

Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x