Stoiximan Super League

Μου βάζεις τον Χολέμπας;

Διόλου απίθανο. Ο Χοσέ Χολέμπας αποχώρησε τραυματίας από την αναμέτρηση με την Άρσεναλ, αλλά τα αποτελέσματα των εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκε είναι ενθαρρυντικά όσον αφορά στην εκτός έδρας αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Κέρκυρα (11/12) στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας. .

Διόλου απίθανο. Ο Χοσέ Χολέμπας αποχώρησε τραυματίας από την αναμέτρηση με την Άρσεναλ, αλλά τα αποτελέσματα των εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκε είναι ενθαρρυντικά όσον αφορά στην εκτός έδρας αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Κέρκυρα (11/12) στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Ο διεθνής μπακ στάθηκε διπλά άτυχος, αφού πέραν του απροσδόκητου αποκλεισμού των «ερυθρολεύκων» από την συνέχεια του Τσάμπιονς Λιγκ είχε να αγωνιά και για την κατάστασή του.

Αφού αποδείχθηκε ότι δεν πρόκειται για κάτι το σοβαρό, την Πέμπτη θα διαπιστωθεί το επίπεδο ετοιμότητάς του και ανάλογα θα καθοριστούν οι πιθανότητες να συμπεριληφθεί στην αποστολή για το ματς με τους Φαίακες. Στα πιτς βρίσκονται οι Γέστε, Φέισα, Μακούν και Ιμπαγάσα.

Η επίσημη ενημέρωση από πλευράς Πειραιωτών:

«Ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας Χοσέ Χολέμπας, υποβλήθηκε σήμερα σε μαγνητική τομογραφία και ακτινολογικό έλεγχο, στο Θεραπευτήριο Metropolitan. Από τα αποτελέσματα της εξέτασης διαπιστώθηκε ότι έχει ένα οίδημα μαλακών μορίων αριστερής κνήμης και ένα μικρό υποπεριοστικό αιμάτωμα στην ίδια περιοχή.

Ο ποδοσφαιριστής θα ακολουθήσει φυσικοθεραπευτική και φαρμακευτική αγωγή και η κατάσταση του τραυματισμού του θα επανεκτιμηθεί αύριο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x