Stoiximan Super League

Στην εξέδρα ο Μανωλάς

Τιμωρία με το… ελαφρυντικό της μεταμέλειας αποφάσισε για τον Κώστα Μανωλά ο Νίκος Κωστένογλου. Κάνοντας δεκτή τη συγγνώμη του νεαρού αμυντικού -αλλά και σαφές στους υπόλοιπους ότι κανένας δεν μπορεί να βάζει τον εαυτό του πάνω απ’ την ΑΕΚ- ο τεχνικός της «Ένωσης» έκοψε από σήμερα τον νεαρό αμυντικό απ’ την αποστολή του αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Τιμωρία με το… ελαφρυντικό της μεταμέλειας αποφάσισε για τον Κώστα Μανωλά ο Νίκος Κωστένογλου.

Κάνοντας δεκτή τη συγγνώμη του νεαρού αμυντικού -αλλά και σαφές στους υπόλοιπους ότι κανένας δεν μπορεί να βάζει τον εαυτό του πάνω απ’ την ΑΕΚ- ο τεχνικός της «Ένωσης» έκοψε από σήμερα τον νεαρό αμυντικό απ’ την αποστολή του αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο Κωστένογλου δείχνει να εκτιμά την συγγνώμη του Μανωλά (τόσο στον ίδιο, όσο και στην απολογία του στον Σταύρο Αδαμίδη) αφού δεν σκοπεύει να παρατείνει το «ψυγείο» και μετά το παιχνίδι του Σαββάτου.

Θέλοντας να περάσει, ωστόσο, το μήνυμα πως κανένας, ανεξαρτήτως συνθηκών, δεν θα συμπεριφέρεται όπως θέλει χωρίς συνέπειες, θεώρησε αναγκαία την ελάχιστη δυνατή τιμωρία του Μανωλά με τον αποκλεισμό του από σήμερα από την αποστολή.

Έστω και αν η ομάδα έχει ήδη πολλές απουσίες κι έστω και αν (δεδομένου του τραυματισμού και του Δέλλα) θα αναγκαστεί να προβληματιστεί ιδιαίτερα για τον παρτενέρ του Κάλα στα στόπερ (Χέλγκασον ή Κοντοές φαντάζουν οι μόνες λύσεις).

Η πειθαρχία και η διατήρηση του καλού κλίματος -που με τόσες προσπάθειες έχει επιτευχθεί απ’ όλους- αποδεικνύεται αδιαπραγμάτευτη τουλάχιστον για τον προπονητή. Διότι ακόμα κι αν το ήθελε, με τις υπάρχουσες συνθήκες επιβεβαιώνεται πως το ίδιο δεν μπορεί να ισχύει και για τη διοίκηση.

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x