Stoiximan Super League

«Δεν αξίζαμε την ήττα»

Την άποψη ότι ο Ατρόμητος με το πρόσωπο που έδειξε στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, άξιζε κάτι περισσότερο από την ήττα, εξέφρασε ο Γιάννης Σκόνδρας.

Την άποψη ότι ο Ατρόμητος με το πρόσωπο που έδειξε στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, άξιζε κάτι περισσότερο από την ήττα, εξέφρασε ο Γιάννης Σκόνδρας.

Ο αρχηγός της ομάδας του Περιστερίου, τόνισε αρχικά: «Σίγουρα ξέραμε πως ερχόμαστε σε μια δύσκολη έδρα με ένα δύσκολο αντίπαλο. Δεν παίξαμε καλά στο πρώτο ημίχρονο, δεχθήκαμε δύο γκολ, το δεύτερο με πέναλτι που μας επηρέασε πιο πολύ. Στο δεύτερο ημίχρονο κάναμε πολύ καλή προσπάθεια, βάλαμε ένα γκολ, είχαμε ευκαιρίες και πιστεύω πως δε μας άξιζε η ήττα. Κρατάμε την καλή εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο, που πεισμώσαμε, δεν μπορούμε να κρατήσουμε τίποτα άλλο».

Στην συνέχεια, ερωτηθείς για την εικόνα που δείχνει στα πρώτα λεπτά των αγώνων ο Ατρόμητος, απάντησε:
«Συνήθως στα τελευταία παιχνίδια μπαίνουμε έτσι, είναι ένα μειονέκτημα που έχουμε και θέλουμε να το αποβάλουμε. Στο δεύτερο ημίχρονο κάναμε τρομερή προσπάθεια και οι συγκυρίες δεν έφεραν το παιχνίδι έτσι όπως θα το θέλαμε. Ίσως κι από ένα πέναλτι που δεν ήταν, δεν ξέρω αν ήταν. Αξίζει πάντως αυτή η προσπάθεια και δίνω συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου. Δουλεύουμε κάθε μέρα σκληρά για να βελτιώσουμε τις ατέλειές μας, έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι στην έδρα μας με την ΑΕΚ και ελπίζω να το πάρουμε».

Τέλος, για τον αγώνα με την ΑΕΚ, σχολίασε: «Πρέπει να παίξουμε καλά για να έχουμε τύχη. Δεν μπορεί να μην παίξεις καλά ή να είσαι αδιάφορος και να περιμένεις ότι θα κερδίσεις. Δεν έχουμε άγχος για αυτό, κοιτάμε σε κάθε παιχνίδι να δίνουμε το 100% και τα αποτελέσματα και ο καθρέφτης, είναι το γήπεδο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x