Stoiximan Super League

«Θέλω εγγυημένο τρόπο»

Όπως έχει πει εδώ και μέρες ο Βλάσης Τσάκας, την Τρίτη, θα «εμφανιστούν» τα 15 εκατομμύρια του Αλ Σαούντ, ώστε να αποκτηθούν οι μετοχές του Γιάννη Βαρδινογιάννη. Ωστόσο, από το περιβάλλον του Τζίγκερ, για πρώτη φορά, εκφράζονται αμφιβολίες. Διαρρέεται πως ό,τι είναι να γίνει, θα πρέπει να γίνει με εγγυημένο τρόπο. «Τα χρήματα πρέπει να είναι σε σοβαρή τράπεζα, αναγνωρισμένη διεθνώς και με τρόπο ο επενδυτής δεν θα μπορεί να τα πάρει χωρίς συγκεκριμένο λόγο», η θέση του μεγαλομετόχου.

Όπως έχει πει εδώ και μέρες ο Βλάσης Τσάκας, την Τρίτη, θα «εμφανιστούν» τα 15 εκατομμύρια του Αλ Σαούντ, ώστε να αποκτηθούν οι μετοχές του Γιάννη Βαρδινογιάννη.

Ωστόσο, από το περιβάλλον του Τζίγκερ, για πρώτη φορά, εκφράζονται αμφιβολίες. Διαρρέεται πως ό,τι είναι να γίνει, θα πρέπει να γίνει με εγγυημένο τρόπο.

«Τα χρήματα πρέπει να είναι σε σοβαρή τράπεζα, αναγνωρισμένη διεθνώς και με τρόπο ο επενδυτής δεν θα μπορεί να τα πάρει χωρίς συγκεκριμένο λόγο», η θέση του μεγαλομετόχου.

Από την αρχή εξάλλου, αυτό υποστήριζε η πλευρά του μεγαλομετόχου. Για αυτό και έκανε όλες τις διευκολύνσεις που ζητήθηκαν. Από το περιβάλλον του Τζίγκερ είναι ξεκάθαρο αυτό που βγαίνει. «Δεν υπάρχει περίπτωση να προχωρήσει το deal εάν υπάρχει έστω και η παραμικρή αμφιβολία και η ομάδα δεν είναι εξασφαλισμένη».

Πάντως, όπως λένε οι άνθρωποι του Γιάννη Βαρδινογιάννη, το σωστότερο θα ήταν να μπουν τα λεφτά στην τρέχουσα αύξηση μετοχικού κεφαλαίου. Αφού όμως δεν έγινε αυτό, δεν θα πρέπει να υπάρξουν αμφίβολες κινήσεις από την πλευρά του ενδιαφερόμενου.

«Το πιο σωστό αφού υπήρξε η μεγάλη καθυστέρηση θα ήταν να μπουν τα χρήματα στην ΑΜΚ. Όπως και να έχει όμως, πρέπει να εμφανιστούν τα χρήματα με εγγυημένο τρόπο. Όσο για κάποιες προτάσεις που λέγεται ότι θα γίνουν άμεσα, θα πρέπει να καταλάβουν όλοι ότι η ομάδα δεν χρειάζεται προτάσεις, αλλά χρήματα. Και διοίκηση θα κάνει όποιος βάλει χρήματα άμεσα και τρέξει την ομάδα με δικά του λεφτά», τονίζεται από την πλευρά του Γιάννη Βαρδινογιάννη.

Επιμέλεια: Αλέξης Παπαχρήστος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x