Stoiximan Super League

«Παραμύθια του Τσάκα»

Καμία εμπιστοσύνη δεν έχει ο Βασίλης Κωνσταντίνου στα όσα λέει ο Βλάσης Τσάκας. «Ο Τσάκας λέει παραμύθια και ενδιαφέρεται μόνο για την προσωπική του προβολή», είπε το μέλος του διοικητικού συμβουλίου των «πράσινων».

Καμία εμπιστοσύνη δεν έχει ο Βασίλης Κωνσταντίνου στα όσα λέει ο Βλάσης Τσάκας.

«Ο Τσάκας λέει παραμύθια και ενδιαφέρεται μόνο για την προσωπική του προβολή», είπε το μέλος του διοικητικού συμβουλίου των «πράσινων».

Ο παλιός άσσος του «τριφυλλιού» μιλώντας στην εκπομπή «ΕΦΕΣΗ» του Κυριάκου Θωμαΐδη επιτέθηκε ακόμη μία φορά στον εκπρόσωπο του πρίγκιπα, αφού οι σχέσεις των δύο δεν είναι καλές.

Εξάλλου, και ο Τσάκας έχει πει ότι θα «ξηλώσει» όλο το Δ.Σ. που αποτελείται από ανίκανους αλλά και από την διοίκηση του Παναθηναϊκού, δεν λένε και τα καλύτερα για τον εκπρόσωπο του Σαουδάραβα.

«Το deal με τον πρίγκιπα δεν έχει ούτε μία στο εκατομμύριο πιθανότητες να γίνει», είπε κλείνοντας ο παλιός τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού. Όλα αυτά, ενώ όλοι περιμένουν να δουν εάν την Τρίτη, θα εμφανιστούν ασφαλισμένα για λογαριασμό της ΠΑΕ τα 15 εκατομμύρια ευρώ του Αλ Σαούντ που έχει υποσχεθεί ο Τσάκας.

Επιμέλεια: Αλέξης Παπαχρήστος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x