Stoiximan Super League

Τρέχει ο Λεονάρντο!

Αν θα καταφέρει, όμως, να… φτάσει και στο Περιστέρι θα φανεί την τελευταία στιγμή! Ο Βραζιλιάνος δεν έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του, ωστόσο ακολούθησε ένα μέρος του προγράμματος και δημιούργησε ελπίδες ότι ίσως προλάβει το κρίσιμο ματς της ΑΕΚ με τον Ατρόμητο. Εκεί όπου θα βρίσκονται κανονικά οι Λυμπερόπουλος και Καφές -έστω και με διαφορετικές πιθανότητες ο καθένας για την ενδεκάδα. Δείτε τα πλάνα του Κωστένογλου γι' αυτή.

Αν θα καταφέρει, όμως, να… φτάσει και στο Περιστέρι θα φανεί την τελευταία στιγμή!

Ο Βραζιλιάνος δεν έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του, ωστόσο ακολούθησε ένα μέρος του προγράμματος της Παρασκευής και δημιούργησε ελπίδες ότι ίσως προλάβει το κρίσιμο ματς της ΑΕΚ με τον Ατρόμητο.

Εκεί όπου θα βρίσκονται κανονικά οι Λυμπερόπουλος και Καφές -έστω και με διαφορετικές πιθανότητες ο καθένας για την ενδεκάδα.

Σ’ αυτή είναι δύσκολο να βρεθεί ο Λεονάρντο, ακόμα κι αν τα καταφέρει τελικά και βγάλει ολόκληρη την (τελευταία) προπόνηση του Σαββάτου. Ωστόσο, σε μια τέτοια περίπτωση, θα έχει προσφέρει τουλάχιστον μια πολύτιμη λύση στον Νίκο Κωστένογλου -έστω και ως αλλαγή.

Ως τέτοια λύση θα λογίζεται, δε, και ο Καφές, που προπονήθηκε κανονικά την Παρασκευή, αλλά η έλλειψη προπονήσεων θα τον κρατήσει κατά πάσα πιθανότητα στον πάγκο. Αντίθετα, εκεί δεν αναμένεται να βρεθεί ο Λυμπερόπουλος, που συνέχισε να προπονείται σε φουλ ρυθμούς και θεωρείται φαβορί για την κορυφή της επίθεσης έναντι του Σιαλμά.

Κατά τ’ άλλα, σίγουρα απόντες για την ΑΕΚ θα είναι οι Δέλλας (συνέχισε ατομικό πρόγραμμα), Βάργκας (εξασφάλισε νωρίτερα άδεια κι αναχώρησε για την Κολομβία) και Λαγός, που συνέχισε φυσιοθεραπεία και πρόγραμμα στο γυμναστήριο.

Το ίδιο έκανε, εξάλλου και ο Εγγλέζου που ταλαιπωρείται από τενοντίτιδα επιγονατιδικού, ενώ εκτός του κανονικού προγράμματος τέθηκαν και ο Αργυρίου (ανέβασε πυρετό) και φυσικά ο Γκούντγιονσεν (που συνέχισε τις ασκήσεις ενδυνάμωσης). Όλοι οι υπόλοιποι (πλην του Κοντοέ που αισθάνθηκε κάποιες ενοχλήσεις και δεν ολοκλήρωσε το πρόγραμμα) προπονήθηκαν κανονικά.

Έδωσαν, έτσι, την ευκαιρία στον Κωστένογλου να δοκιμάσει την ενδεκάδα που έχει στο μυαλό για το δύσκολο ματς του Περιστερίου. Αυτή που αναμένεται να επιβεβαιωθεί στην προπόνηση του Σαββάτου και θα συμπεριλαμβάνει τους Αραμπατζή, Καράμπελα-Κάλα-Μανωλά-Κοντοέ (σήμερα τον αντικατέστησε ο Τσουκαλάς), Μάκο-Γεωργέα (στα χαφ), Κλωναρίδη-Κάρλος-Μπέλεκ (στην τριάδα μπροστά τους) και τον Λυμπερόπουλο (στην κορυφή της επίθεσης).

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x