Stoiximan Super League

«Εσάς περιμένει ο ΑΕΚτζής για να γελάσει»!

Στο φιλότιμο που αποδεδειγμένα τους διακρίνει, έριξε τους παίκτες του ο Νίκος Κωστένογλου! Ενόψει του κρίσιμου ματς με τον Ατρόμητο, ο τεχνικός της ΑΕΚ υπενθύμισε στην ομάδα του πως την περιμένουν… πώς και πώς στο Περιστέρι. Αφού τόνισε, λοιπόν, στους «κιτρινόμαυρους» ότι αποτελούν τη μόνη πηγή χαμόγελου για τους φίλους της ομάδας αυτή τη δύσκολη περίοδο, τους κάλεσε να πάρουν και για εκείνους τη νίκη.

Στο φιλότιμο που αποδεδειγμένα τους διακρίνει, έριξε τους παίκτες του ο Νίκος Κωστένογλου!

Ενόψει του κρίσιμου ματς με τον Ατρόμητο, ο τεχνικός της ΑΕΚ υπενθύμισε στην ομάδα του πως την περιμένουν… πώς και πώς στο Περιστέρι.

Αφού τόνισε, λοιπόν, στους «κιτρινόμαυρους» ότι αποτελούν τη μόνη πηγή χαμόγελου για τους φίλους της ομάδας αυτή τη δύσκολη περίοδο, τους κάλεσε να πάρουν και για εκείνους τη νίκη.

«Έχουμε να δώσουμε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Πρέπει να έχουμε καλή εικόνα.

Το ξέρετε ότι περιμένουν να σας νικήσουν… Αυτό που θέλω εγώ είναι να ‘μαστε εκείνοι που πρέπει»
, ανέφερε αρχικά ο Κωστένογλου.

Πριν τους τονίσει, λοιπόν, ότι οι παίκτες μεγάλων ομάδων όπως η ΑΕΚ δεν πρέπει ποτέ να επαναπαύονται και ότι «η προσπάθεια και η βελτίωση» είναι εκείνη που τον ενδιαφέρει περισσότερο κι απ’ το αποτέλεσμα, κατέληξε χαρακτηριστικά:

«Ο κόσμος της ΑΕΚ από εσάς περιμένει μια χαρά. Περνά δύσκολα, βλέπετε τι συμβαίνει γύρω μας. Ο ΑΕΚτζής από εσάς περιμένει να χαρεί, έστω και για λίγο. Με μια νίκη ξεχνιέται για λίγο και χαμογελά. Παίξτε γι’ αυτούς και για εσάς».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x