Stoiximan Super League

Κοντο(έ)ς ψαλμός αλληλούια!

Μόνο για τον Γιάννη Κοντοέ έπιασαν οι… προσευχές στην ΑΕΚ, ώστε να προλάβει το δύσκολο παιχνίδι με τον Ατρόμητο. Τόσο ο Λεονάρντο, όσο και ο Καφές κρίθηκαν τελικά ανέτοιμοι για να συμπεριληφθούν στην αποστολή για το Περιστέρι. Εκεί όπου θα βρίσκεται κανονικά ωστόσο ο φορμαρισμένος μπακ, παρά τις ενοχλήσεις της Παρασκευής που έθεσαν σε κίνδυνο τη συμμετοχή του.

Μόνο για τον Γιάννη Κοντοέ έπιασαν οι… προσευχές στην ΑΕΚ, ώστε να προλάβει το δύσκολο παιχνίδι με τον Ατρόμητο.

Τόσο ο Λεονάρντο, όσο και ο Καφές κρίθηκαν τελικά ανέτοιμοι για να συμπεριληφθούν στην αποστολή για το Περιστέρι.

Εκεί όπου θα βρίσκεται κανονικά ωστόσο ο φορμαρισμένος μπακ, παρά τις ενοχλήσεις της Παρασκευής που έθεσαν σε κίνδυνο τη συμμετοχή του.

Η μεγάλη προσπάθεια του Λεονάρντο να προλάβει το ματς και η συμμετοχή του σ’ ένα μέρος της προπόνησης της Παρασκευής, δημιούργησε ελπίδες ότι ίσως θα μπορούσε να δώσει το «παρών» (έστω και ως αλλαγή) στο Περιστέρι.

Ωστόσο, η μεγάλη αποχή του απ’ τη δράση οδήγησε τελικά τον Κωστένογλου στην απόφαση να μη ρισκάρει τη συμμετοχή του. Το ίδιο αποφασίστηκε, δε, και για τον Καφέ, ο οποίες είχε επιστρέψει μεν νωρίτερα σε φουλ ρυθμούς, αλλά απείχε ακόμα περισσότερο απ’ τον Βραζιλιάνο από παιχνίδια και προπονήσεις.

Κι αν οι απουσίες των δυο αφαιρούν ακόμα περισσότερες επιλογές απ’ τον τεχνικό της ΑΕΚ (δεν θα έχει επίσης τον Δέλλα που συνέχισε ατομικό, τον Βάργκας που βρίσκεται ήδη σε άδεια και τους Λαγό, Εγγλέζου που κάνουν φυσιοθεραπεία), ανάλογο πρόβλημα δεν θα αντιμετωπίσει τουλάχιστον με τον Κοντοέ.

Ο φορμαρισμένος μπακ της «Ένωσης» άγχωσε το τεχνικό επιτελείο, αποχωρώντας με ενοχλήσεις απ’ την προπόνηση της Παρασκευής. Σήμερα, ωστόσο, προπονήθηκε σε φουλ ρυθμούς και υπολογίζεται κανονικά για τη βασική ενδεκάδα του αγώνα της Κυριακής.

Αυτή που θα έχει κατά πάσα πιθανότητα τον Αραμπατζή στο τέρμα και τους Καράμπελα, Κάλα, Μανωλά, Κοντοέ (από αριστεράς προς τα δεξιά) στην άμυνα. Στα χαφ θα ξεκινήσουν οι Μάκος-Γεωργέας, στην τριάδα μπροστά τους οι Κλωναρίδης (αριστερά), Κάρλος (επιτελικός), Μπέλεκ (δεξιά) και προωθημένος θα είναι ο Λυμπερόπουλος.

Αναλυτικά η αποστολή: Κωνσταντόπουλος, Αραμπατζής, Κοντοές, Μανωλάς, Κάλα, Γκερέιρο, Μπέλεκ, Χοσέ Κάρλος, Σιαλμάς, Τσίτας, Ρίκκα, Μάκος, Καράμπελας, Αργυρίου, Μπερνς, Γεωργέας, Λυμπερόπουλος, Μπουγαΐδης, Κλωναρίδης, Φούντας.

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x