Stoiximan Super League

«Δραστικά μέτρα στην ΑΕΚ»!

Με ψυχραιμία αντιμετωπίζεται απ’ την ΑΕΚ (ή τουλάχιστον έτσι επιδιώκεται να περάσει προς τα έξω) η κλήση στην πειθαρχική επιτροπή της UEFA. Σύμφωνα με όσα διαρρέει η ΠΑΕ, είναι ενήμερη για το σχετικό έγγραφο που -όπως η Sportday- έχει φτάσει στα γραφεία και της ΕΠΟ. Παρόλο που παραδέχεται, λοιπόν, την ανάγκη που υπάρχει για χρήματα, τονίζει πως λαμβάνει δραστικά μέτρα για να βελτιώσει τη θέση της.

Με ψυχραιμία αντιμετωπίζεται απ’ την ΑΕΚ (ή τουλάχιστον έτσι επιδιώκεται να περάσει προς τα έξω) η κλήση στην πειθαρχική επιτροπή της UEFA.

Σύμφωνα με όσα διαρρέει η ΠΑΕ, είναι ενήμερη για το σχετικό έγγραφο που -όπως αποκάλυψε η Sportday- έχει φτάσει στα γραφεία και της ΕΠΟ.

Παρόλο που παραδέχεται, λοιπόν, την ανάγκη που υπάρχει για χρήματα, τονίζει πως λαμβάνει δραστικά μέτρα για να βελτιώσει τη θέση της.

Πιο συγκεκριμένα, η θέση της ΠΑΕ για το θέμα (που αφορά σε παράβαση των κανονισμών του οικονομικού fair play και θέτει σε κίνδυνο την αδειοδότηση απ’ την ομοσπονδία) αναφέρει:

«Είμαστε ενήμεροι. Παίρνουμε δραστικά μέτρα για να βελτιώσουμε τη θέση μας. Ίσως είμαστε η μόνη ΠΑΕ που έχει μειώσει τόσο πολύ το μπάτζετ της για να εναρμονιστεί στα νέα δεδομένα. Χρειαζόμαστε χρήματα. Αυτό είναι γνωστό. Κάνουμε ό,τι μπορούμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x