Stoiximan Super League

Γάλλοι και Γερμανοί θέλουν τον Σιμάο

Οι διαδικασίες ανανέωσης του συμβολαίου του Σιμάο αρχίζουν στον Παναθηναϊκό. Αύριο ο μάνατζερ του Μοζαμβικανού μέσου αναμένεται να έχει συνάντηση με τον πρόεδρο του «τριφυλλιού» για να ενημερώσει για τις οικονομικές απαιτήσεις του πελάτη του έτσι ώστε να επέλθει η νέα συμφωνία. Ήδη, όμως ομάδες από την Γερμανία και τη Γαλλία έχουν εκφράσει ενδιαφέρον για την απόκτησή του.

Οι διαδικασίες ανανέωσης του συμβολαίου του Σιμάο αρχίζουν στον Παναθηναϊκό. Αύριο ο μάνατζερ του Μοζαμβικανού μέσου αναμένεται να έχει συνάντηση με τον πρόεδρο του «τριφυλλιού» για να ενημερώσει για τις οικονομικές απαιτήσεις του πελάτη του έτσι ώστε να επέλθει η νέα συμφωνία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Σιμάο με΄σω του Έκτορ Περάλτα θα ζητήσει τουλάχιστον τον διπλασιασμό των αποδοχών του, οι οποίες αυτή την στιγμή φτάνουν στις 250.000 ευρώ.

Αυτό που δεν πρέπει να αφήσει χωρίς να υπολογίζει ο Παναθηναϊκός είναι ότι για τον Σιμάο έχει υπάρξει –ήδη- ενδιαφέρον από ομάδες του εξωτερικού. Μονπελιέ, Βέρντερ Βρέμης, Χέρτα Βερολίνου, Στουτγκάρδη και άλλη μια ομάδα δεύτερης κατηγορίας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x