Stoiximan Super League

Κατσαβάκης: «Θα ενισχυθεί η Δόξα»

Την μεταγραφική ενίσχυση της Δόξας Δράμας προανήγγειλε ο Μάκης Κατσαβάκης. Κόντρα στον ΠΑΟΚ, οι «μαυραετοί» έδειξαν μικρά σημάδια βελτίωσης, αλλά η ήττα () έμοιαζε αναπόφευκτη, όπως και οι διορθωτικές κινήσεις που πρέπει να γίνουν ώστε να σταθούν αξιοπρεπώς στην Σούπερ Λίγκα.

Την μεταγραφική ενίσχυση της Δόξας Δράμας προανήγγειλε ο Μάκης Κατσαβάκης. Κόντρα στον ΠΑΟΚ, οι «μαυραετοί» έδειξαν μικρά σημάδια βελτίωσης, αλλά η ήττα (2-0) έμοιαζε αναπόφευκτη, όπως και οι διορθωτικές κινήσεις που πρέπει να γίνουν ώστε να σταθούν αξιοπρεπώς στην Σούπερ Λίγκα.

«Δεν θέλω να μιλήσουμε για ονόματα, βάλαμε έναν στόχο να γνωρίσω τα παιδιά και να τα αξιολογήσω και από την Τρίτη, που έχουμε ραντεβού, θα ξεκαθαρίσουν κάποια πράγματα και θα αρχίσει η ομάδα να ενισχύεται. Έχω κάνει συζητήσεις με παιδιά, που έχω συνεργαστεί, ο πρόεδρος το ίδιο, θα δούμε τι θα κάνουμε, πρέπει να προγραμματίσουμε το μέλλον της Δόξας».

Για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, ανέφερε: «Ξεκινήσαμε με στόχο να πάμε στο ημίχρονο με το μηδέν. Πληρώσαμε δύο στιγμιαίες αδράνειες και βρεθήκαμε με δύο γκολ πίσω. Βελτιώθηκε η ομάδα στο δεύτερο ημίχρονο, είχαμε καλύτερη κυκλοφορία και κάναμε κάποιες φάσεις. Αν μειώναμε με τον Βάντερσον θα πιέζαμε περισσότερο τον ΠΑΟΚ για την ισοφάριση. Δεν ήρθε το γκολ κι ο ΠΑΟΚ με την ποιότητά του ροκάνισε το χρόνο και πήρε τους βαθμούς. Θα μπορούσαμε να έχουμε καλύτερα τελειώματα και καλύτερη τελική πάσα. Σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι ήμασταν καλύτεροι, έστω κι αν κάποια παιδιά δεν ήταν σε καλή μέρα. Θέλω να πιστεύω ότι είχαμε καλή παρουσία, τουλάχιστον επιθετικά στο δεύτερο ημίχρονο. Αμυντικά πρέπει να βελτιώσουμε την ομάδα μας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x