Stoiximan Super League

Έλα να ανεβαίνουμε!

Ο ΠΑΟΚ έπαιξε όσο χρειάστηκε κόντρα στην Δόξα Δράμας, πήρε άνετο «διπλό» (0-2) μπροστά σε 4.000 φίλους του που βρέθηκαν στο «Καυτανζόγλειο», την δεύτερη συνεχόμενη νίκη του στην Σούπερ Λίγκα και σιγά-σιγά τα πάνω του στην βαθμολογία (4ος με 22 πόντους). Σαλπιγγίδης (27’) και Φωτάκης (40’) οι σκόρερ του «Δικέφαλου του Βορρά» που απειλήθηκε ελάχιστα από τους «μαυραετούς».

Ο ΠΑΟΚ έπαιξε όσο χρειάστηκε κόντρα στην Δόξα Δράμας, πήρε άνετο «διπλό» (0-2) μπροστά σε 4.000 φίλους του που βρέθηκαν στο «Καυτανζόγλειο», την δεύτερη συνεχόμενη νίκη του στην Σούπερ Λίγκα και σιγά-σιγά τα πάνω του στην βαθμολογία (4ος με 22 πόντους).

Σαλπιγγίδης (27’) και Φωτάκης (40’) οι σκόρερ του «Δικέφαλου του Βορρά» που απειλήθηκε ελάχιστα από τους «μαυραετούς».



Παρά το ότι η Δόξα Δράμας προσφερόταν για να δοθούν ανάσες σε ποδοσφαιριστές «υπερφορτωμένους» από αγωνιστικά λεπτά, ο Λάζλο Μπόλονι -μπρος και στον …φόβο να χάσει βαθμούς στο πρωτάθλημα- δεν έκανε εκπτώσεις στην σύνθεση της ενδεκάδας του ΠΑΟΚ. Δεν θεωρείται τέτοια η παρουσία του Γλύκου κάτω από τα δοκάρια, αφού κόντρα στην Ρούμπιν έδειξε ότι είναι αξιόπιστος. Ούτε φυσικά η επάνοδος του Μπαλάφα στο κέντρο της άμυνας στο πλάι του Μαλεζά. Στις υπόλοιπες θέσεις, ακραίοι μπακ ξεκίνησαν οι Έτο, Λίνο, τριάδα στα χαφ τους Γκαρσία, Λάζαρ, Φωτάκη και επιθετική τριπλέτα τους Σαλπιγγίδη (δεξιά), Βιεϊρίνια (αριστερά), Αθανασιάδη (κορυφή).

Στο ξεκίνημα του ματς ο ΠΑΟΚ …παρασύρθηκε από τον αργό ρυθμό των γηπεδούχων. Έπειτα από το αναγνωριστικού χαρακτήρα πρώτο τέταρτο, επέβαλε το δικό του τέμπο, με τον αντίπαλο απλά να τον παρακολουθεί μη μπορώντας να αναλάβει πρωτοβουλίες, αλλά ούτε και να τον περιορίσει. Με ποσοστά …μπάσκετ στην επίθεση (5/2) και συντριπτική κατοχή (71%-29%) στο πρώτος μέρος πώς να μην αποκτήσει καθαρό προβάδισμα.

Με τον Λίνο να μοιράζει απλόχερα ασίστ και την αμυντική γραμμή της Δόξας να είναι θεατής, ο «Δικέφαλος του Βορρά» βρέθηκε -χωρίς πολύ κόπο- να προηγείται 2-0 στο σκορ. Ο Βραζιλιάνος με το «φαρμακερό» αριστερό του πόδι έβαλε την υπογραφή του σε ισάριθμες περιπτώσεις. Από δική του ενέργεια, τακουνάκι του Βιεϊρίνια και γυριστό σουτ του Σαλπιγγίδη επετεύχθη το πρώτο και εκ νέου από δική του σέντρα και κεφαλιά του Φωτάκη το δεύτερο.

Ο Μάκης Κατσαβάκης προσπάθησε να σώσει ό,τι σώζεται αλλάζοντας όλη την δεξιά πλευρά που τράβηξε τα …πάνδεινα στο πρώτο 45λεπτό. Ωστόσο η όρεξη και ο ενθουσιασμός ορισμένων ποδοσφαιριστών του, δεν έφτανε για να διεκδικήσει κάτι καλύτερο από μια τιμητική ήττα.

Το φιλμ του αγώνα από το sport-fm.gr





Δόξα Δράμας (Μάκης Κατσαβάκης): Ρόκα, Τριποτσέρης, Βέρτζος, Λεάντρο, Βάντερσον, Αραβίδης (75' Κουμπρόγλου), Κανακούδης, Λίμα, Πιτσόκος (46' Ρούτσης), Σικαλιάς (46' Σοϊλέδης), Γκαμπόρ.

Στον πάγκο: Σέρεμετ, Κατσικογιάννης, Αμπουμπακάρι, Αγγελούδης.

ΠΑΟΚ (Λάζλο Μπόλονι): Γλύκος, Μπαλάφας, Γκαρσία (59' Ίβιτς), Μαλεζάς, Λίνο, Ετο, Φωτάκης, Βιεϊρίνια, Αθανασιάδης (78' Γιάννου), Λάζαρ, Σαλπιγγίδης (71' Γεωργιάδης).

Στον πάγκο: Κρέσιτς, Σταφυλίδης, Τσιρίλο, Αρίας.

Διαιτητής: Καλογερόπουλος (Αθηνών)
Βοηθοί: Φραγκιαδάκης (Δωδεκανήσου), Αναστόπουλος (Αρκαδίας)
Γήπεδο: «Καυτανζόγλειο»



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x