Stoiximan Super League

Δεν… είδε, δεν άκουσε ο Γκερέιρο!

Άγνοια για τη φερόμενη πρόταση βραζιλιάνικου συλλόγου (και συγκεκριμένα της Σάο Πάουλο) να τον αποκτήσει, δήλωσε ο Ρότζερ Γκερέιρο. Μιλώντας στην ιστοσελίδα «futnet.com», ο 29χρονος μέσος τόνισε πως βρίσκει φυσιολογική τη φημολογία εν μέσω μεταγραφικής περιόδου και επανέλαβε πως ο ίδιος είναι αφοσιωμένος στην ΑΕΚ.

Άγνοια για τη φερόμενη πρόταση βραζιλιάνικου συλλόγου (και συγκεκριμένα της Σάο Πάουλο) να τον αποκτήσει, δήλωσε ο Ρότζερ Γκερέιρο.

Μιλώντας στην ιστοσελίδα «futnet.com», ο 29χρονος μέσος τόνισε πως βρίσκει φυσιολογική τη φημολογία εν μέσω μεταγραφικής περιόδου και επανέλαβε πως ο ίδιος είναι αφοσιωμένος στην ΑΕΚ.

«Είναι συνηθισμένο να υπάρχει τόση φημολογία τη συγκεκριμένη περίοδο του χρόνου και πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί με ό,τι διαρρέεται», ανέφερε αρχικά ο Γκερέιρο.

Έκανε σαφή, λοιπόν, την πρόθεσή του να μην παραιτηθεί εύκολα από τις 590.000 ευρώ που (δεν) παίρνει στην ΑΕΚ, καταλήγοντας: «Αυτό που μπορώ να πω εγώ είναι πως δεν έχω τίποτα στα χέρια μου και ότι βρίσκομαι ακόμα στην ΑΕΚ, αφοσιωμένος στη δουλειά μου και στο πώς θα βελτιώνομαι καθημερινά».

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x