Stoiximan Super League

«Μεγάλη ομάδα… εμποδίζει τον Ξενιάδη»!

Υπονοούμενα για σαμποτάζ στην προσπάθεια του Βασίλη Ξενιάδη να αγοράσει την ΑΕΚ, άφησε ο Αργύρης Σαλιαρέλης. Αφού συνόδευσε τον επίδοξο επενδυτή στη με τον Αδαμίδη και μιλώντας στη ραδιοφωνική εκπομπή «Έφεση στον ΣΚΑΪ», ο πρώην παράγοντας άφησε να εννοηθεί πως υπάρχουν πιέσεις από άλλη μεγάλη ομάδα ώστε μην αναλάβει ο συνέταιρος και φίλος του (όπως τον κατονόμασε) την «Ένωση».

Υπονοούμενα για σαμποτάζ στην προσπάθεια του Βασίλη Ξενιάδη να αγοράσει την ΑΕΚ, άφησε ο Αργύρης Σαλιαρέλης.

Αφού συνόδευσε τον επίδοξο επενδυτή στη συνάντηση με τον Αδαμίδη και μιλώντας στη ραδιοφωνική εκπομπή «Έφεση στον ΣΚΑΪ», ο πρώην παράγοντας άφησε να εννοηθεί πως υπάρχουν πιέσεις από άλλη μεγάλη ομάδα ώστε μην αναλάβει ο συνέταιρος και φίλος του (όπως τον κατονόμασε) την «Ένωση».

Μετά την παρουσία του (για ανεξήγητους λόγους) στη μεσημεριανή συνάντηση του Ξενιάδη με τους Αδαμίδη και Οικονομόπουλο, ο πρώην παράγοντας του Ολυμπιακού δεν παρέλειψε να πάρει και θέση για το διοικητικό θέμα της ΑΕΚ.

Αφού διευκρίνισε, λοιπόν, στην εκπομπή του Κυριάκου Θωμαΐδη ότι «ο Ξενιάδης είναι φίλος μου και συνέταιρος στα πετρέλαια» και ότι «πήγα στο ραντεβού με τον Αδαμίδη για να ακούσω ως έμπειρος ποδοσφαιρικός παράγων και όχι να μετάσχω στο deal αφού είναι γνωστό πως είμαι Ολυμπιακός», ανέφερε μια παράμετρο που θα έχει ενδιαφέρον ν’ απαντηθεί απ’ τη διοίκηση της ΑΕΚ:

«Ο Ξενιάδης δίνει 10 εκατ. ευρώ για τις μετοχές. Τα άλλα είναι κουβέντα να γίνεται. Η σημερινή διοίκηση της ΑΕΚ του ζήτησε 2,5 εκ. ευρώ για να πάρει τις ενεχυριασμένες μετοχές της από τη Morgan Stanley και όχι για να πληρώσει τους παίκτες».

Κράτησε, δε, τη «βόμβα» για το τέλος, καταγγέλλοντας εμμέσως σαμποτάζ άλλης μεγάλης ομάδας στην ανάμειξη του συνέταιρου και φίλου του στην ΑΕΚ: «Ας αναρωτηθούν οι ΑΕΚτσήδες ποια μεγάλη ομάδα βρίσκεται πίσω από τις πιέσεις να μην δοθούν οι μετοχές στον Ξενιάδη».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x