Stoiximan Super League

Μανωλάς: «Παίζουμε για τη φανέλα»

Ικανοποιημένος από την επικράτηση της ΑΕΚ επί του Λεβαδειακού (2-0) ήταν ο Κώστας Μανωλάς μετά το τέλος του αγώνα. Ο αμυντικός του «Δικέφαλου» μιλώντας στην Nova, τόνισε πως οι παίκτες παίζουν για τη φανέλα, ενώ ερωτηθείς για το ενδιαφέρον της Έβερτον ξεκαθάρισε ότι δεν γνωρίζει τίποτα.

Ικανοποιημένος από την επικράτηση της ΑΕΚ επί του Λεβαδειακού (2-0) ήταν ο Κώστας Μανωλάς μετά το τέλος του αγώνα.

Ο αμυντικός του «Δικέφαλου» μιλώντας στην Nova, τόνισε πως οι παίκτες παίζουν για τη φανέλα, ενώ ερωτηθείς για το ενδιαφέρον της Έβερτον ξεκαθάρισε ότι δεν γνωρίζει τίποτα.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της Nova:

Για το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό: «Στο πρώτο ημίχρονο δεν νομίζω ότι έκανε περισσότερες ευκαιρίες ο Λεβαδειακός. Στο δεύτερο ημίχρονο υποχωρήσαμε λίγο. Ευτυχήσαμε να κάνουμε το 0-2, μπήκε και Μάκος και κρατήσαμε τη νίκη. Όταν χάνεις γκολ στο προηγούμενο παιχνίδι πάνω από τη γραμμή και σήμερα βάζεις ένα τέτοιο γκολ όπως το πρώτο και με την πρώτη ευκαιρία στο δεύτερο ημίχρονο, είναι κάτι το σημαντικό που δεν είχαμε με τη Δόξα».

Για τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι παίκτες: «Όσα προβλήματα κι αν έχουμε από τη στιγμή που μπαίνεις στο γήπεδο τα ξεχνάς. Δεν πρέπει να μπαίνεις στο γήπεδο και να σκέφτεσαι ότι δεν είσαι πληρωμένος. Παίζουμε για τη φανέλα της ΑΕΚ και σήμερα κερδίσαμε. Πιστεύω πως μπορούμε να κρατηθούμε ψηλά στη βαθμολογία. Ήμασταν άτυχοι με τη Δράμα. Έχουμε την Ξάνθη τώρα στο γήπεδό μας και πάμε για τη νίκη».


Για τους φίλους της ομάδας:
«Ο κόσμος είναι ό,τι πολυτιμότερο έχει η ΑΕΚ. Χωρίς τον κόσμο δεν μπορεί να υπάρξει η ομάδα. Η ΑΕΚ έχει κοντά στο 1,5 εκατ. κόσμο και μπορεί να τη στηρίξει και οικονομικά. Μακάρι να γυρίσει μαζικά στο γήπεδο, θα βοηθήσει κι εμάς να παίξουμε καλύτερα και να τον κάνουμε χαρούμενο».


Για την Έβερτον:
«Δεν ξέρω τίποτα για την Έβερτον. Αλήθεια, δεν με έχει ενημερώσει κανείς».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x