Stoiximan Super League

«Στο χέρι μας το πρωτάθλημα»

Πολλά κι όχι… παγωμένα χαμόγελα υπάρχουν στις τάξεις του Παναθηναϊκού μετά τη νίκη στα Γιάννενα με 1-0. «Στο χέρι μας το πρωτάθλημα», έλεγαν οι παίκτες μετά το ματς. Τρία παιχνίδια στο ΟΑΚΑ μέχρι το τέλος του μήνα και 9 από τα 15 στο «σπίτι» τους έχουν οι «πράσινοι» στο υπόλοιπο της περιόδου, ξεκινώντας την Τετάρτη με τη Δόξα. Στο όριο καρτών ο Λέτο.

Πολλά κι όχι… παγωμένα χαμόγελα υπάρχουν στις τάξεις του Παναθηναϊκού μετά τη νίκη στα Γιάννενα με 1-0. Οι «πράσινοι» πήραν τρεις βαθμούς σε ένα από τα ματς από αυτά που στην πορεία μιας σεζόν κρίνονται κομβικά, σε μία δύσκολη έδρα και κάτω από αντίξοες συνθήκες. Ξεπέρασαν τις απουσίες, το γλιστερό έως επικίνδυνο τερέν, το εφιαλτικό πρώτο ημίχρονο και διατήρησαν τη δυνατότητα να περάσουν στην κορυφή εφόσον κερδίσουν στα δύο «χρωστούμενα» ματς με Δόξα και Λεβαδειακό.

«Είναι στο χέρι μας το πρωτάθλημα. Μπορούμε να τα καταφέρουμε», έλεγαν οι «πράσινοι» μετά το ματς ξεσπώντας σε πανηγυρισμούς στα αποδυτήρια στηρίζοντας την αισιοδοξία τους στο χαρακτήρα που έδειξε η ομάδα, αλλά και στο καλό πρόγραμμα, που περιλαμβάνει εννέα ματς από τα 15 που απομένουν στο ΟΑΚΑ.

Χωρίς ανάσα

Πού περιθώρια για ξεκούραση; Ο Παναθηναϊκός επιστρέφει σήμερα το πρωί από τα Γιάννενα και από εκεί οι παίκτες θα οδηγηθούν για αποκατάσταση στην Παιανία, αφού μέχρι και το τέλος του μήνα οι υποχρεώσεις είναι συνεχείς. Οι «πράσινοι» αντιμετωπίζουν διαδοχικά στο ΟΑΚΑ τη Δόξα Δράμας την ερχόμενη Τετάρτη, τον Ατρόμητο την Κυριακή και τον Λεβαδειακό την επόμενη Τετάρτη.

Ο Σεμπαστιάν Λέτο, που δεν χρησιμοποιήθηκε από την αρχή του αγώνα λόγω ενοχλήσεων στο γόνατο, αλλά και ο Ζέκα που ταλαιπωρείται από ίωση (η σύζυγός του νοσηλεύεται με πνευμονία) είναι πιθανό να προφυλαχθούν και να παίξουν στο ματς με τη Δόξα μόνο εφόσον χρειαστεί. Για το προσεχές ματς υπολογίζεται και πάλι ο Καραγκούνης, που εξέτισε την τιμωρία του στο ματς των Ιωαννίνων, πιθανώς και ο Σαριέγκι, ενώ εκτός μάχης παραμένουν Μπουμσόνγκ, Καντέ και Ρούντολφ. Θα λείψει και ο Σιμάο Μάτε Ζούνιορ, που έχει δηλωθεί να εκτίσει την τιμωρία του στο συγκεκριμένο ματς.

Ξανά στο όριο ο Λέτο

Ο Σεμπαστιάν Λέτο συμπλήρωσε έξι κίτρινες κάρτες με αυτή που δέχτηκε χθες και βρίσκεται στο όριο. Στην επόμενη κάρτα ο Αργεντινός θα λείψει από δύο ματς της ομάδας, σε μία ιδιαίτερα κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος. Στο όριο των τριών καρτών είναι οι Καπίνο, Ζέκα, Βιτόλο και Ρούντολφ.

Αποφασίζουν για μεταγραφή

Μέσα στην εβδομάδα θα αποφασιστεί αν ο Παναθηναϊκός θα κινηθεί για την απόκτηση αμυντικού. Οι Αντρέ Πίντο και Τόμισλαβ Μπάρμπαριτς είναι έτοιμοι να έρθουν ανά πάσα στιγμή, αλλά η διοίκηση της ΠΑΕ δεν δείχνει διατεθειμένη να προχωρήσει σε προσθήκη, έστω και με δανεισμό, από τη στιγμή που υπάρχουν οφειλές στους υπάρχοντες παίκτες.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x